DAHA FAZLA BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR

Saadet Partisi İl Başkanı Fesih Bingöl Ramazan Bayramı’nın üçüncü gününde partililerle bayramlaştı.

DAHA FAZLA BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR
27 Haziran 2017 Salı 13:42



İl Binasında partililerle bir araya gelen Saadet Partisi Eskişehir İl Başkanı Fesih Bingöl, tüm İslam aleminin bayramını kutladı. Partililerle bayramlaşan Bingöl, yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Bayramlar manevi değerlerin güçlendirilmesi ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesi için birer fırsat olduğunu değerlendiren Bingöl, “Hem ülkemiz hem coğrafyamız hem de dünyada herkesi umutsuzluğa sevk eden hadiseler yaşanmaktadır. Herkes için kutsal olan hayat hakkı terör ile sonlandırılmaktadır. Ne var ki çifte standartlı yaklaşımla terörü önlemek bir yana, daha da azgınlaştırmaktadır. Bugün dünyada çifte standart hâkimdir. Zulüm ve sömürü düzeni hâkimdir. Bu sistemin terör ve kaostan başka insanlığa verebileceği bir şey yoktur. Çünkü bu sistem ahlaki temelden, adalet duygusundan ve adil paylaşımdan yoksundur. Bu kaos, bu zulüm ancak ve ancak gücü değil hakkı üstün tutan bir anlayış ile önlenebilir.” dedi.  
Türkiye’nin zor ve kritik bir dönemden geçtiğine dikkat çeken Bingöl, “Ülke olarak,  millet olarak büyük bir ihanet kuşatması ile karşı karşıyayız. Anacak ortak değerlere sarıldıkça aşılamayacak hiçbir engel yoktur. Bu dönemde her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Biz büyük bir milletiz.” ifadelerini kullandı.

Bayramların İslam alemine hayırlar getirmesini temenni eden Bingöl sözlerini şöyle tamamladı: “Savaş değil barış, çatışma değil diyalog, çifte standart değil adalet, üstünlük değil eşitlik, sömürü değil adil paylaşım ancak Saadet Partimizin savunduğu ilklerle sağlanabilir. İslam dünyası bunu gerçekleştirecek her türlü imkan ve güce sahiptir. Esas olan gücümüzü birbirimize karşı değil, birbirimizin yardımı için kullanmaktır. Müslümanlar Cenab’ı Allah’ın kendilerine bahşettiği imkanları birleştirdikleri takdirde muazzam bir güç oluştururlar. Bu bayram İslam aleminde bir uyanışa, dirilişe vesile olur ve adil bir dünya düzeninin kurulmasına vesile olur.”
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.