Cumhurbaşkanı Eskişehir'i de işaretledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitinglerde kullandığı tırın içerisinde yer alan haritada, vatandaşlara hitap edeceği Eskişehir'in üzerini raptiye ile işaretledi.

Cumhurbaşkanı Eskişehir'i de işaretledi
12 Haziran 2018 Salı 15:55

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir Vilayet Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı  Erdoğan, mitinglerde kullandığı tırın içerisinde yer alan haritada, vatandaşlara hitap edeceği Eskişehir'in üzerini raptiye ile işaretledi.

Eskişehir 2019 Türk Dünyası Eğitim Başkenti 

Eskişehir'in 2013 yılında Türk Dünyası Eğitim Başkenti olduğunu anımsatan Erdoğan, şunları söyledi:

"Eskişehir'i 2019 Türk Dünyası Eğitim Başkenti olarak ilan ediyoruz. Üniversiteleri ile ilk öğretimden liseye kadar her kademedeki kurumlarıyla ülkemizin en iyi eğitim-öğretim alt yapılarından birine sahip Eskişehir'e böyle bir unvan yakışır dedik. Türk dünyasının her köşesinden buraya gelecek, buradan Türk dünyasına gidecek öğrencilerimiz coğrafyamızın geleceğini inşa edecek kadroları oluşturacaklar." 

Yerli otomobil çalışmaları

Yeri otomobilin seri üretimine 2020 veya 2021'de geçileceğini belirten Erdoğan, şöyle devam etti:

"Bu dizel veya benzinli olmayacak Bay Kemal, Bay Muharrem. Bunlar elektrik, bununla çalışacak. Bizim 146 projemizden sadece biri olan millet kıraathanelerinin içindeki keklere takılmışlar, onun peşinden gidiyor. Asıl kek işte bunlara denir. Onun için ben diyorum ki artık bu kadar geyik yeter." ifadesini kullandı.

"Asıl kek bunlara denir"

Millet kıraathanelerine yönelik tartışmaları değerlendiren Erdoğan, şunları kaydetti:

"Bizim 146 projemizden sadece biri olan millet kıraathanelerinin içindeki keklere takılmışlar, onun peşinden gidiyor. Asıl kek işte bunlara denir. Onun için ben diyorum ki artık bu kadar geyik yeter."

İnce'nin Diyarbakır mitingi

Erdoğan, CHP cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Diyarbakır mitingine ilişkin, "Diyarbakır'da miting yaptı. İstihbarattan aldığım bilgi, bu mitinge katılanların neredeyse tamamına yakını HDP'li." değerlendirmesinde bulundu.

"Yeri tarihin tozlu rafları olacaktır"

Erdoğan, "Bu seçimlerden sonra İnce'nin yeri de Genel Başkanı gibi tarihin tozlu rafları olacaktır." dedi.

İnce'ye seslenen Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"CHP'nin başındaki zata her seçimde yaptığım teklifi şimdi Muharrem İnce'ye yapıyorum. 'Seçimlerden birinci çıkamazsak siyaseti bırakacağım' diyebiliyor musun? Madem iddialısın, sen de aynı sözü ver, ver de Bay Kemal rahatlasın."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.