Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Eskişehirlilere 2019 çağrısı

AK Parti Eskişehir 6’ncı Olağan Kongresi için Eskişehir’e gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenikent Kapalı Spor Salonu dışında kendisini bekleyen partililere seslendi. Erdoğan, 2019'da yapılacak olan seçimler için Eskişehirlilerden destek istedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Eskişehirlilere 2019 çağrısı
17 Şubat 2018 Cumartesi 16:12

ESGÜNDEM26.COM/ AK Parti Eskişehir İl Teşkilatında kongre heyecanı yaşanıyor. Mevcut İl Başkanı Dündar Ünlü’nün tek liste girdiği kongrede 700 delege oy kullanacak. Kongrenin Divan Başkanlığını Ak Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca seçildi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kongreye katılımı nedeniyle kentte yoğun güvenlik önlemleri alındı. Günler öncesinden kapalı spor salonunun çevresi polis tarafından kapatıldı. Kongre sabahı bütün alan boşaltılarak bomba imha ekipleri tarafından arama yapıldı. Spor Salonu’nun dışına konulan güvenlik noktalarında sıkı aramadan sonra partililer alana giriş yaptı.

Afyon İl Kongresi’nin ardından helikopterle Eskişehir’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilk olarak Spor Salonu’nun dışında kendisini bekleyen Partililere seslendi. Erdoğan şu ifadeleri kullandı: “Biz hayırlı bir yoldayız. Biz Afrin yolunda olanlara Allah’tan yardım diliyorum. İnşallah gerekli olduğunda hep birlikte Afrin’e gideriz. Mehmedimiz o yolda. Ne dediler? ‘Düğüne gidiyoruz.’ Bizim için o yollar adeta düğün yoludur. Şuan büyük bir mücadele ile 1595 terörist etkisiz hale getirildi. 31 mehmetçiğimiz ve 60 kadar ÖSO olmak üzere 91 şehidimiz var. Zafer bize yakın. Biz de bu yolda şuanda inanarak yürüyoruz. Bu müjdeye doğru koşuyoruz. Rabbim şehitlerin hürmetine bu zaferi bize lütfedecek. Bu teröristler karşısında inançlı askerimiz imanlı milletimizin dualarıyla zaferi kucaklayacak.”

Alanı dolduran AK Partililerden seçime hazırlanın çağrısında bulunan Erdoğan, “Sizden beklentimiz farklı. Bir yıl sonra yerel seçimler olacak. Ardından parlamento seçimleri. Bu seçimlere hazır mıyız? Kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Durmak yok. Yola devam. Uzun ince bir yoldayız demiştik. Eskişehir, İnşallah Mart 2019’da bu değişimi gerçekleştirecek. Tüm ilçelerde nasıl gerçekleştirdiyse Büyükşehir’de de bunu gerçekleştirecek.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.