CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ESKİŞEHİRLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Eskişehir İl Teşkilatı ile yemekte bir araya geldi.

07 Eylül 2019 Cumartesi 17:33

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir İl Başkanlığı tarafından  düzenlenen teşkilat buluşmasında konuştu.  31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’yi tercih eden Eskişehirlilere teşekkür eden Erdoğan, “Büyükşehir Belediye Başkanlığında yüzde 45,14 oranıyla AK Parti’yi tercih eden tüm Eskişehirli kardeşlerime teşekkür ediyorum. Seçimlerde Cumhur İttifakı çatısı altında beraberce çalıştığımız MHP’li kardeşlerimize ayrıca teşekkür ediyorum.  Her ne kadar bu sonuçla AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanamamış olsa da, ortaya çıkan netice önemlidir. Büyükşehir seçiminde AK Parti tarihinde en yüksek oy oranımız olan bu netice bize, bir sonraki seçimde daha çok çalışırsak hedefimize ulaşacağımızı söylüyor. Hemen bugünden 2023 yılındaki Cumhurbaşkanlığı ve meclis, 2024 yılındaki belediye başkanlığı seçimleri için hazırlıklara başlamalıyız.  Eskişehir’deki her vatandaşımızın gönlüne değecek, beklentilerini karşılayacak bir çalışma ortaya koyduğumuzda sandıktan umduğunuz sonucun çıkacağından hiç şüpheniz olmasın” dedi.

Resim

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.