Çizmelioğlu’ndan Tepebaşı Belediyesi’ne Remourban sorusu

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, Tepebaşı Belediyesi’nin Remourban Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi’nin bitiş tarihinin geçtiğini hatırlatarak, Tepebaşı Belediyesi’nin billboard vb. ilanlarında 5 milyon Euro hibe aldığı reklamını yaptığını fakat belediyeden yapılan yazılı açıklamada bu rakamın 3 milyon 600 bin Euro olduğunu söyledi.

Çizmelioğlu’ndan Tepebaşı Belediyesi’ne Remourban sorusu
09 Ocak 2020 Perşembe 14:07

Tepebaşı Belediyesi’nin kendi kendini yalanladığını ve aradaki 1 milyon 214 bin Euro paraya ne olduğunu merak ettiklerini söyleyen Başkan Çizmelioğlu, “Remourban Projesi'nin başlangıç tarihi 1.1.2015’tir. Bitiş tarihinin sonuna gelinmiş, Tepebaşı Belediyesi projeyi bitiremediği için 6 ay uzatma alınmıştır. Tüm ilan ve reklamlarda 5 milyon Euro alındığı belirtilmiş olmasına rağmen belediyenin vermiş olduğu yazılı cevapta 3 milyon 600 bin Euro gibi bir rakamdan bahsedilmektedir. Yaklaşık 1 milyon 214 bin Euro, karşılığı 8 milyon TL üzerinde para ortada yoktur. Bu para neden Tepebaşılı hemşehrilerimizin hizmetinde kullanılmamıştır. Bu paraya ne olmuştur?” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.