CHP’liler Ziraat Mühendislerini ziyaret etti

CHP İl ve İlçe yönetivileri ve partililer Eskişehir Ziraat Mühendisleri Odası'nı ziyaret etti.

CHP’liler Ziraat Mühendislerini ziyaret etti
18 Mayıs 2018 Cuma 11:54


CHP Eskişehir İl Başkanı Rabia Akman, Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç, Odunpazarı İlçe ve Gençlik Kolları Yöneticileri ve Milletvekili Aday Adayları Ayten Yıldız, Erdal Çakıcıer ve Nuray Akçasoy ile birlikte Eskişehir Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Levent Özbunar ve Yönetimini ziyaret ettiler.

Akman termik santral ve şeker fabrikalarının satışı konusunda verdikleri desteklerden ötürü oda temsilcilerine teşekkür ederek şunları söyledi, “Termik santral sürecinde sizin desteğiniz bizim için çok önemliydi. Böylesi insan hayatını ilgilendiren ve toplumun tamamını ilgilendiren konuların siyasallaşmaması ve sizin gibi odaların seslerini çıkarabilmesi adeta bir gereklilik. Aynı şekilde şeker fabrikalarının satışı konusunda gösterdiğiniz duruş, bu ülkenin insanlarına ve insan sağlığına ne kadar kıymet verdiğinizin bir göstergesi.”

Çiftçiyi kucaklamamız lazım

Bir tarım ülkesi olduğumuzu belirten Özbunar, “Bizler topraklarımıza ve kaynaklarımıza sahip çıkmalıyız. Hem Eskişehir’in hem de Türkiye’nin en büyük sorunu genç nüfusu kırsalda barındıramamız. Çiftçiyi kucaklamamız lazım ve gerçekten onların ihtiyaçlarını giderek, sorunlarına çare olacak politikalar üretebilmemiz lazım. Türkiye’nin üretimde bir sıkıntısı yok, ürettiği kadar pazarlayabilmesi de lazım, asıl sorun burdan kaynaklanıyor.” dedi.

Ziyaret karşılıklı teşekkürler ile son buldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.