CHP’li vekillerinden Büyükerşen’e ziyaret

Çakırözer ve Süllü: Eskişehir mutlu, huzurlu insanların yaşadığı şehir olmaya devam edecek

CHP’li vekillerinden Büyükerşen’e ziyaret
05 Mayıs 2019 Pazar 14:28

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü 5. kez yeniden Belediye Başkanı seçilen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Çakırözer ve Süllü, “Eskişehirli hemşehrilerimizin güvenini bir kez daha kazanarak 5. kez Belediye Başkanı seçilen Büyükşehir Belediye Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret ettik. Eskişehir Başkanlarımızın yerel yönetim anlayışı ile mutlu, huzurlu ve gururlu insanların yaşadığı bir şehir olmaya devam edecek” dedi.

BÜYÜKERŞEN’İ ZİYARET ETTİLER

CHP’li Çakırözer ve Süllü Eskişehir Milletvekilleri olarak yeniden Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret ederek, tebrik ettiler. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü’ye çalışmalarında başarılar diledi.

ESKİŞEHİR MUTLU, HUZURLU İNSANLARIN YAŞADIĞI ŞEHİR OLMAYA DEVAM EDECEK

Çakırözer ve Süllü daha önce olduğu gibi yerel yönetimler ile uyum içinde çalışarak Ankara’da, Eskişehir’in sorunlarına çözüm bulmaya çalışacaklarını söylediler. CHP’li vekiller, “Tüm Türkiye'nin gurur duyduğu, hemsehrilerimizin güvenini bir kez daha kazanarak 5. kez yeniden Belediye Başkanı seçilen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen' i ziyaret ederek, Eskişehir Milletvekilleri olarak hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Şehrimizi sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada yaşanabilir şehirler sıralamasına sokan mimarımız, Hocamız Yılmaz Büyükerşen ile gurur duyuyoruz. Bizler daha önce olduğu gibi yerel yönetimler ile uyum içinde çalışarak hem Ankara’da Meclis’te, hem de Eskişehir’dehep birlikte şehrimizin sorunlarına çözüm bulmaya çalışacağız. Eskişehirimiz başarılı Belediye Başkanlarımızın yerel yönetim anlayışı ile mutlu, huzurlu ve gururlu insanların yaşadığı bir şehir olmaya devam edecek” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.