CHP’Lİ ÇAKIRÖZER ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE BULUŞTU

CHP Eskişehir milletvekili Utku Çakırözer Harp Malulü, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği’nin düzenlediği kahvaltıda şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi, son terör olaylarında şehit düşen askerler ve 15 yaşındaki Eren Bülbül’ü andı.

CHP’Lİ ÇAKIRÖZER ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE BULUŞTU
13 Ağustos 2017 Pazar 13:33


 
CHP Eskişehir milletvekili Utku Çakırözer Harp Malulü, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği’nin düzenlediği kahvaltıda şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Çakırözer, “Vatan savunmasında şehit verdiğimiz tüm evlatlarımızı minnetle anıyoruz.  Hepimizin ortak dileği terörün bir an önce sona ermesi, ülkemizin huzur ve feraha kavuşması” dedi.
SON ŞEHİTLERİ ANDI
Çakırözer,  şehit aileleriyle sohbetinde son terör olaylarında Tunceli, Batman ve Trabzon'da şehit olan askerler ile 15 yaşındaki Eren Bülbül’ü de anarak,  “Aziz şehitlerimiz ve 15 yaşında katledilen kardeşimiz Eren Bülbül’ü bir kez daha rahmetle anıyor, alilerine ve ulusumuza baş sağlığı diliyorum. Vatanımızı, bağımsızlığımızı savunurken, birlik ve beraberliğimizi korumak için şehit olan her bir evladımıza minnettarız. Hepimizin ortak dileği terörün bir an önce sona ermesi, ülkemizin barış ve huzura kavuşması” dedi.
HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYACAĞIZ
Buluşmada şehit aileleri ve gazilerin talep ve sıkıntılarını dinleyen Çakırözer, “  Vatanımızı, birlik ve beraberliğimizi savunurken canlarını feda eden yavrularımızın aileleri bizlerin en değerlisi, en kıymetlisi. Hepimiz onlara minnet borçluyuz. Bizim güvenliğimiz için büyük kahramanlıkla mücadele veren şehit ve gazilerimizi hiçbir zaman unutmayacağız” diye konuştu.
Çakırözer, şehit ve gazi yakınlarıyla buluşmasına sağlayan Dernek Başkanı Hacı Şahin’e de teşekkürlerini sundu. Buluşmaya, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç’in yanı sıra, Vali Yardımcısı, Jandarma İl Komutanı ve çok sayıda davetli katıldı.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.