CHP’li Böke:Türkiye ekonomisi krizin içerisinde

CHP Parti Meclisi üyesi ve İzmir milletvekili Selin Sayek Böke, Eskişehir’e yaptığı ziyarette Türkiye’deki ekonomik gelişmeleri değerlendirerek, “Türkiye ekonomisi, adını açıklıkla koymak gerekiyor, bir krizin içerisinde" dedi.

CHP’li Böke:Türkiye ekonomisi krizin içerisinde
19 Eylül 2018 Çarşamba 14:54

CHP’nin ‘Ekonomik ve siyasal krizden çıkış önerileri kapsamında Eskişehir’e gelen Böke, kentte çeşitli temaslarda bulundu.  Böke, Türkiye ekonomisinin bir krizin içerisinde olduğunu söyleyerek şunları kaydetti: "Bugün artık Türkiye'de şu soru artık çoktan sorulması bırakılmış bir soru haline geldi. Ekonomik kriz var mı, yok mu? sorusundan ziyade içinde bulunduğumuz krizin tanımını yapma ihtiyacı olan bir döneme geldik. Bundan birkaç ay önceydi acaba kriz var mı, krize girilir mi? sorusu yanıt ararken bugün artık kriz var mı sorusu yanıtlanmış gözüküyor. Türkiye ekonomisi, adını açıklıkla koymak gerekiyor bir krizin içerisinde. Bu krizin varlığını eğer cesaret ve açık yüreklilikle tespit etmezsek ve krize yol açan temel sorunları ve sebepleri açık yüreklilikle sorumlularını da dahil ederek teşhis etmezsek o zaman çareyi doğru bulmamız mümkün olmayacaktır.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.