CHP’Lİ BAŞKANLARDAN MİLLİ EĞİTİME TEPKİ

CHP’li belediye Başkanları Yılmaz Büyükerşen, Ahmet Ataç ve Kazım Kurt, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan’ın yeni eğitim ve öğretim yılı nedeniyle kentteki bir okula gerçekleştirdiği ziyareti eleştirerek, Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen’e tepki gösterdi.

CHP’Lİ BAŞKANLARDAN MİLLİ EĞİTİME TEPKİ
18 Eylül 2018 Salı 00:19

Başkanlar, sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamada, belediye olarak okullara yapacakları hizmetlerin engellendiğini ifade etti.

Büyükerşen açıklamasında, Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alması için okullarımıza başta asfalt olmak üzere her türlü hizmeti götürmemize engel olan İl Milli Eğitim Müdürü, AKP yöneticilerinin öğrencileri propaganda fotoğraflarına malzeme etmeleri hakkında ne düşünüyor?” ifadelerini kullanırken, Ataç, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için okullarımıza verdiğimiz her türlü destek engellenirken, küçücük yavrularımızın siyasete alet edilmeleri hakkında ilgili yöneticilerin açıklamalarını merakla bekliyoruz” dedi.

Kurt ise, “Belediyelerimizin çöp kovasını, oturma banklarını dahi okullara sokmayan Milli Eğitim AKP il ve ilçe başkanlarına nutuk attırıyor!!!” diyerek tepkisini dile getirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.