CHP’DE DELEGE SEÇİMLERİ DEVAM EDİYOR

CHP Eskişehir İl Örgütü’nün 10 Eylül’de başlayan mahalle delegesi seçim süreci devam ediyor.

CHP’DE DELEGE SEÇİMLERİ DEVAM EDİYOR
21 Eylül 2017 Perşembe 13:31

CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar  ve Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel seçim sürecinde üyeleri yalnız bırakmadı.  Mahallelerdeki sandıkları ziyaret ederek üyelerle bir araya gelen Özkar ve Sallarel üyelere ve delegelere ‘hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler.

Demokratik bir tutum içinde ve sakin bir atmosferde geçen seçimlerde şimdiye kadar 87 mahallenin delege seçimleri tamamlandı.  Odunpazarı bölgesinden 313, Tepebaşı bölgesinden 305 delege seçimler sonucunda belirlendi.

Önümüzdeki günlerde ise; Deliklitaş, Göztepe, Huzur, Yenidoğan, Büyükdere, Gökmeydan, Sümer, Fatih, Tunalı, Ömerağa, Zafer, Kumlubel, Yenibağlar, Boyacıoğlu, Yeşiltepe, Sütüce , Zincirlikuyu mahallelerinde delege seçimleri devam edecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.