CHP TEPEBAŞI’NDA KONGRE HEYECANI BAŞLADI

İki adayın yarışacağı CHP Tepebaşı İlçe Kongresi devam ediyor.

CHP TEPEBAŞI’NDA KONGRE HEYECANI BAŞLADI
26 Kasım 2017 Pazar 11:13

CHP Tepebaşı İlçe Kongresi saat 10:00’da başladı. Yeşiltepe’deki Altınsaray Davet Salonu’nda gerçekleşen kongreye CHP Parti Meclis Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, İl Başkanı Sinan Özkar, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel ile çok sayıda partili katıldı.

TURUNCU ATKILI DESTEK

Mevcut başkan Vural Yörük’ün aday olmadığı kongrede Atilay Dalgıç ve Yalçın Komşu’nun listeleri yarışıyor.  Turuncu listeyle seçime girecek olan Yalçın Komşu’ya destek olmak isteyen bazı partililerin kongre alanına turuncu atkılarla ile girmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Yörük, kongrede yaptığı konuşmada, partililerden helallik istedi.

ÖZKAR 2019’U İŞARET ETTİ

İl Başkanı Sinan Özkar ise, 2019’u işaret ederek “CHP nasıl referandumda toplumun tüm kesiminin muhalefetinin lokomotifi olduysa 2019’da da yine tüm muhalefeti birleştirecek lokomotif olacaktır. Önümüzdeki 2 yılda çok çalışacağız, çalışmak zorundayız” dedi.

“SEÇİM GÜVENLİĞİNE KAFA YORMALIYIZ”

CHP Parti Meclis Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer, OHAL sürecine ve 2019 seçimlerine dikkat çekerek, “Ülkemiz zor bir yoldan geçiyor. Bu zorlu süreçte üç konu öne çıkıyor. Öncelikle yerel seçimler ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde seçim güvenliğini sağlamak. Parti olarak bu konuya ciddi şekilde kafa yormalıyız. İkinci olarak OHAL süreci. OHAL süreci anladığımız kadarı ile 15 Ocak’ta bir kez daha uzatılacak. OHAL sürecinde özgürlüklerimiz törpüleniyor. Böyle bir süreçte güç birliğini nasıl sağlayacağız buna ciddi şekilde kafa yormamız gerekiyor. Bir diğer konu ise terör. Amasız, fakatsız,  teröre karşı olmalıyız” ifadelerini kullandı.

TURUNCU LİSTEDE KİMLER VAR?

Turuncu liste ile seçime girecek olan Yalçın Komşu’nun listesinde şu isimler yer alıyor:

İsmail Altıntaş, Demet Aydöre, Adnan Benuğur, Canan Canpek, Rıza Gökçay, Rauf Göktaş, Sinan Gül, Gürol Kale, Hakkı Küçük, Batuhan Nurel, Raife Övez, Nevin Özkan, Coşkun Sağlam, Hakkı Sağlar, Mersiye Sungul, Murat Türkyaman.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.