CHP STARTI VERDİ!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Eskişehir'e gerçekleştirdiği ziyarette önemli mesajlar verdi.

CHP STARTI VERDİ!
06 Ekim 2018 Cumartesi 18:03

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği tarafından düzenlenen ‘Eskişehir Aydınlanma Buluşması’na katılmak üzere kentte geldi.

-Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi girişinde partililer tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, Batman’da şehit düşen Uzman Çavuş Neşet Gök’ün ailesini ziyaret ederek, taziyelerini illetti.

-Kılıçdaroğlu, ziyaretin ardından il başkanı, il yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları ve milletvekilleriyle Gaga Restaurant’a yemeğe geçti.   

-Yemekte Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç yer almadı. Ataç, o saatlerde Baro’nun Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen genel kurul toplantısına katıldı.

-CHP Parti Meclis Üyesi ve Eskişehir eski Milletvekili Gaye Usluer’in, Kılıçdaroğlu’nun Eskişehir programında yer almaması dikkat çekti.  Genel Başkanın Danışmanı Eskişehir eski Milletvekili Cemal Okan Yüksel de Kılıçdaroğlu’nun Eskişehir programında yer aldı.

-Kılıçdaroğlu, yemeğin ardından ‘Eskişehir Aydınlanma Buluşmasına’ katılmak üzere Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’ndeki etkinliğe geçti. 

-Kılıçdaroğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’den övgüyle bahsederek, salondakilere Büyükerşen’i alkışlattı.

-Kılıçdaroğlu; ‘Eskişehir’e büyük hizmetleri var Hocamın. O nedenle diyoruz; ‘Eskişehir size teslim hocam’ sözleriyle, ‘ Büyükşehir adayımız Yılmaz Büyükerşen’dir mesajı verdi.

-Kılıçdaroğlu Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’ndeki etkinliğin ardından,  Büyükerşen ile kol kola girerek İki Eylül Caddesi’nden Büyükşehir Belediyesine kadar yürüdü. Bu sırada vatandaşları selamlayan Genel Başkan, fotoğraf çektirmek isteyenleri de geri çevirmedi.

-Kılıçdaroğlu, belediye binasında Büyükerşen ile ikili bir görüşme gerçekleştirdi. İkilinin görüşmesi yaklaşık 40 dakika sürdü. 

-Kılıçdaroğlu görüşmesi sırasında Ahmet Ataç özel kalem bölümünde, Kurt ise Büyükerşen’in makam odasında Kılıçdaroğlu’nu bekledi.

-Ziyaretin sonunda Büyükerşen, Balmumu Müzesi’nde kendi yaptığı Atatürk heykelinin yağlı boya çalışmasını Kılıçdaroğlu’na hediye etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.