CHP SAHAYA İNİYOR

Şubat ayındaki olağan, Mart ayının başındaki tüzük kurultayıyla parti içi tartışmaları sona erdiren CHP’de dışa dönük çalışmalar için düğmeye basıldı.

CHP SAHAYA İNİYOR
18 Mart 2018 Pazar 10:37

CHP, milletvekilinin bulunmadığı illerle, milletvekilinin bulunduğu illerde daha iyi başarı etmek için Parti Meclisi üyeleri ve milletvekilleri arasından birer kişiyi görevlendirdi.

CHP Parti Meclis ve Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, Bartın ve Kırşehir’de, Utku Çakırözer Bursa, Cemal Okan Yüksel ise Giresun’da görevlendirildi. CHP Parti Meclis Üyesi Mehmet Ali Çelebi ve Burdur Milletvekili Mehmet Göker ise Eskişehir’de görev yapacak. 

RAPOR HAZIRLAYACAKLAR
 

Görev verilen isimler sorumlu oldukları illere giderek, teşkilatın ve vatandaşın nabzını tutacak. Görevliler, sorumlu oldukları illerle ilgili yaptıkları temasların ışığında Genel Merkez’e rapor sunacak.

BATIDAKİ DOĞUYA, DOĞUDAKİ BATIYA
 

Görevlendirmeler sırasında batı illerinde yer alan PM üyeleri ve milletvekillerinin doğuya, Karadeniz Bölgesi’ndeki milletvekillerinin ise iç ve orta Anadolu’da görevlendirilmeleri dikkat çekti. (Düzgün Haber)

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.