CHP NEDEN BİTMİYOR?

Geçtiğimiz hafta bazı mahallelerde CHP delege seçimleri yaşandı. Sosyal medya hesaplarından o kadar ilginç karelere denk geldik ki, CHP’nin neden hala ayakta durduğunu ve neden hala iktidar olma umudunu taşıdığını anlayabiliyoruz.

CHP NEDEN BİTMİYOR?
11 Eylül 2017 Pazartesi 15:13


94’üncü yaşına girdi geçtiğimiz gün. Yılların yorgunluğu…

Savaştan çıkmış, harap bitap olmuş bir ülkenin kurucu partisi. En son ne zaman tek başına iktidar olduğunu hatırlamak mümkün değil.

Pek çok kez yanlış tercihlerin birinci adresi bir partiden söz ediyor isek, halen ülkenin güzergâhını belirleyecek bir potansiyele sahip olması şaşırtıcı değil mi?

Nedenini ben söyleyeyim. Malumunuz geçtiğimiz hafta bazı mahallelerde CHP delege seçimleri yaşandı.

Sosyal medya hesaplarından o kadar ilginç karelere denk geldik ki, CHP’nin neden hala ayakta durduğunu ve neden hala iktidar olma umudunu taşıdığını anlayabiliyoruz.


Delege seçimlerinde gelinlikli üyeler gördük örneğin. Düğünden çıkıp gelmiş oy kullanıyor. Hasta yatağından kalkmış da delege seçmek için görev başına gelenleri gördük.

Tekerlekli sandalyesi ile sandık başına gelen yaşlılar gördük. Çok ilginç karelere şahit olduk anlayacağınız.

Bu sahiplenmeye bakarak CHP’nin neden hala bitmediğine bir yanıt bulunabilir elbette.

Ancak yazı başlığından daha önemli bir soruyu soralım bence.

Bunca sahiplenilmeye karşılık CHP neden hala iktidar perspektifi ile hareket edemiyor?

İlk sorunun yanıtını üyeleri cevapladı. İkinci sorunun yanıtını zannediyorum CHP’nin aydınları, yön vericileri ve yetkilileri cevaplayacak...

 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.