CHP'Lİ SALLAREL’DEN VOLKAN DOĞAN’A KATILIM PAYI CEVABI

CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan’ın yapmış olduğu açıklamaları değerlendirdi.

CHP'Lİ SALLAREL’DEN VOLKAN DOĞAN’A KATILIM PAYI CEVABI
28 Eylül 2017 Perşembe 15:45

2009-2014 yılları arasında Odunpazarı Belediyesi AK Parti yönetimindeyken 2009-2013 süresince vatandaşlardan Asfalt ve Katılım Payı alındığını söyleyen İlçe Başkanı Sallarel, “2014 yılında ise yerel seçimler olduğu için vatandaşlarımıza şirin gözükmek adına Asfalt ve Katılım Payı alınmamıştır. Açıklamayı yapan İlçe Başkanı o dönemde AKP Meclis Üyesi olduğunu ne çabuk unuttu. Haksızlık ve adaletsizlik olarak gördüğünüz katılım payının alınmasını kanunu koyan ve kanun yapıcı iktidar partisi olarak kaldırın, hiçbir belediye Asfalt ve Katılım Payı almasın biz de halktan yana olduğunuza ve samimiyetinize inanalım.”dedi.

“Haktan, hukuktan, adaletten bahseden AKP Odunpazarı İlçe Başkanı’nın Maliye Bakanı’nın dün açıkladığı zam oranları hakkında ne düşündüğünü çok merak ediyoruz.”diyen Sallarel, işçiye 2017 yılında ilk altı ay için yüzde 7,5 zam, ikinci altı ay için yüzde 5, 2018 yılında da yüzde 3,5 zam yapıldığına değinti. Sallarel şöyle devam etti: “Memura %4+3,5 zam yapan hükümet aynı şekilde MTV Vergisi’ne %40 zam, Gelir Vergisi’ni ise %27’den %30’a çıkarmıştır. İğneden ipliğe her şeye zam yapmıştır. Yani hükümet kaşıkla verdiğini kepçe ile halktan geri almıştır. Sen yandaşlarına yetim hakkını peşkeş çek, bedelini Türk halkına ödet. Bu durum gösteriyor ki Adalet ve Kalkınma Partisi ekonomide iflas, sağlıkta iflas, eğitimde iflas hatta ve hatta utanma duygusunda bile iflas etmiştir.”

Eskişehir ve Odunpazarı halkı adına cevap bekleyen soruları sıralayan Sallarel, “AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan’a mecliste yaşanan akaryakıt istasyonu ile ilgili yönelttiğimiz sorulara neden cevap alamıyoruz? Uzun süredir ısrarla sorduğumuz Karapınar TOKİ’de verdiğiniz okul ve cami sözü ne oldu? Gündoğdu’da yaptığınız alt geçidin çevre yolu trafiğini rahatlattığına, Gündoğdu halkının sorunlarına çözüm olduğuna ve yaşanan kazaları durdurduğuna inanıyor musunuz? Ayrıca biz kopartmak nedir bilmeyiz ama sen DÖRT ELLE sarıldığın işlerle kopartmanın anlamını çok iyi bilirsin.”açıklamasında bulundu.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.