CHP işten çıkarılan REYSAŞ işçilerini ziyaret etti

CHP İl Yönetiminden oluşan bir heyet sendikal faaliyetlerde bulundukları için işten çıkartıldıkları iddia edilen REYSAŞ işçilerini ziyaret etti.

CHP işten çıkarılan REYSAŞ işçilerini ziyaret etti
13 Aralık 2018 Perşembe 12:43

 Haklarını korumak adına iş yerinin karşısında beklemeye devam eden REYSAŞ işçilerine CHP heyeti ziyarette bulunarak destek verdi.  İşçiler, sendikal örgütlenmenin anayasal bir hak olduğunu ifade ederek işlerine geri dönmek için talepte bulunmuşlar, ancak talepleri kabul edilmemişti. İşyerinin karşısında çadır kurarak direnişe geçen işçilerin direniş çadırı jandarma tarafından sökülmüş ve direnişin son bulması istenmişti. Sendikal örgütlenmenin anayasal bir hak olduğunu ifade eden CHP il yönetimi, işçilerin yanlarında olduklarını ve haklarını arama konusunda hukuki destekte bulunma konusunda yardımcı olacaklarını söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.