CHP İSTANBUL KADIN KOLLARINDAN BÜYÜKERŞEN’E ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Kadın Kolları Yönetimi ve mahalle temsilcileri, kültür gezisi için geldikleri Eskişehir’de Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i de ziyaret ettiler.

CHP İSTANBUL KADIN KOLLARINDAN BÜYÜKERŞEN’E ZİYARET
25 Mayıs 2017 Perşembe 15:32

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Kadın Kolları Yönetimi ve mahalle temsilcileri, kültür gezisi için geldikleri Eskişehir’de Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i de ziyaret etti.

CHP İstanbul Kadın Kolları turistlik amaçlı geldikleri Eskişehir’de Başkan Büyükerşen’i ziyaret etti. Eskişehir’e hayran kaldıklarını belirten CHP’li kadınlar, müzeleri, parkları, Porsuk Çayı ve kültür sanat etkinlikleriyle Eskişehir’in Türkiye’de örnek şehir haline geldiğini ifade ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükerşen ise Atatürk’ün izinden giden Cumhuriyet kadınlarını Eskişehir’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.