CHP İL BAŞKANLIĞINDA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

CHP İl Yönetiminde görev dağılımı gerçekleştirildi. CHP Merkez Yürütme Kurulu’nca göreve atanan CHP İl Yönetim Kurulu, Abdülkadir Adar Başkanlığında toplandı. Parti binasında gerçekleştirilen İl Yönetim Kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı.

CHP İL BAŞKANLIĞINDA   GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
01 Aralık 2018 Cumartesi 13:59

Alınan kararlar sonrasında CHP İl Yönetiminde görev dağılımı şu şekilde oldu:

İl Sekreteri: Yavuz Öztürk

İl Saymanı: Salim Erginyer

Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Vural Yörük

 İl Eğitim Sekreteri: Fatma Temel

Basın, Tanıtım ve Halka İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Deniz Çağlar Fırat

Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Ferhan Battal

Ekonomi ve Tarım Politikalarından Sorumlu il Başkan Yardımcısı: Barkın Öndikmen

Sendikalardan ve Meslek Örgütlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Ahmet Sevim

Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Hüseyin Akçar

Sosyal İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Ebru Ergüt Bilgün

 

BELEDİYE BAŞKANLARIMIZLA 

GURUR DUYUYORUZ

Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında konuşan İl Başkanı Abdülkadir Adar, yeni oluşan yönetimin sadece CHP’lileri değil bütün kenti kucaklayan bir anlayışla hareket edeceğini söyledi. 31 Mart seçimleri öncesinde hedeflerinin CHP’li belediye sayısını arttırmak olarak açıklayan Adar, “İlk işimiz parti içinde herkesi kucaklayan, birlik ve beraberliği ortaya koyan bir anlayışı göstermek olacak. Sadece Eskişehirlilerin değil tüm ülkenin gıpta ile baktığı belediye başkanlarına sahibiz. Belediye Başkanlarımızın çalışmalarının sürekli ödüllendirilmesi bu konuda ne kadar haklı olduğumuzu gösteriyor. Başkanlarımızın, başkanlık yaptığı ilçeleri taşıdıkları nokta ortada. En yaşanabilir ilçeler sıralamasında Tepebaşımız 8’inci, Odunpazarımız ise 18’inci sırada. Yılmaz Büyükerşen Hocamız ise daha yeni Tarım ve Gıda Bakanlığınca en vizyoner belediye başkanı seçildi. Bu başarı çıtasını daha da yükselterek tüm Eskişehir’in ilçelerini sosyal ve halkçı belediyecilik ile tanıştırmak istiyoruz. Yönetim kurulu olarak bir bütünlük içinde herkesi kucaklayarak, kimseyi dışlamadan çalışacağız.” Dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.