CHP, EMEK’TEN SESLENDİ: 31 MART’TA GEREKEN DERSİ VERELİM

Emek’ten MHP’li seçmene seslenen Kurt “Sevgili dostlar; 17 yıldır bu iktidarın size yapmadığı zulüm kalmadı. TC’yi tabelalardan indirdiler, Andımız okullardan kaldırdılar, açılım süreci yaptılar. Şimdi ‘Millet Bahçesi’ yaparak sizi kandırmak istiyorlar “dedi.

CHP, EMEK’TEN  SESLENDİ: 31 MART’TA GEREKEN DERSİ VERELİM
04 Mart 2019 Pazartesi 01:35

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un, Emek Mahallesi Ertaş Caddesi’ndeki seçim iletişim ofisi törenle açıldı. Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, CHP Milletvekilleri Jale Nur Süllü ve Utku Çakırözer, CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

31 MART’TA GEREKEN DERSİ VERELİM

CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar, açılışta yaptığı konuşmasında, Türkiye’nin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirterek, “Hepimizi ayrıştırdılar. Hepimize ‘terörist’ dediler. Bizler bu ülkede, Kurtuluş Savaşı’nda şehit olan insanların torunlarıyız. Bizleri hiç kimse ‘terörist’ diye adlandıramaz. Bunlara, 31 Mart’ta gerekli olan dersi verelim” dedi.

CHP’YE EMEK VERİN, İKTİDAR YAPIN

Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç ise, Emek’te yaşayan vatandaşlardan destek isteyerek, “Emek, Eskişehir’in en büyük mahallesi. Çok kalabalıksınız. Bizi çok seviyorsunuz ama bize az oy vermiyorsunuz.  Niye böyle oluyor? Yapmayın Allah aşkına. Bir seferde CHP’ye emek verin de iktidar yapın. Emek verin… Gerçekten emek verin, size emek vermek yakışıyor” ifadelerini kullandı.  

VERDİĞİM SÖZLERİ TUTTUM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen, bugüne kadar Emek Mahallesi’ndeki vatandaşlara verdiği tüm sözleri yerine getirdiğini aktararak, “Tramvayı getireceğim” dedim inanmadınız. Hatta ilk tramvayları tır üzerinden buradan geçiyorduk. Şimdi size, kendisini büyükşehir belediye başkan adayı olarak takdim eden arkadaşlar ‘tır üstünde tramvay’ diye dalga geçiyordu.  Ne oldu bugün; Emek Mahallesi bu hizmete sahip oldu. Tramvayla beraber caddelerin rengi değişti. Emek Mahallesi gerçekten güzel bir mahalle oldu. Gurur duyduğum mahallelerden biri. Bazen farkına varmıyorsunuz, gece buradan geçiyorum huzur doluyor içim” dedi.

BAKANI YANLIŞ BİLGİLENDİRMİŞLER

71 Evler’e yapılan Şehir Hastanesi’nin ulaşım sorunuyla ilgili belediye olarak üzerlerine düşeni yerine getirdiklerini anlatan Büyükerşen, “Hastaneyi alelacele yaptılar, “hoca yolu yetiştiremez” dediler… Ama ne yaptım? Hem yolu, hem tramvayı yetiştirdim. Bunlarda bir hastalık var. Ne zaman bir bakan ve bir başbakan gelse onu alıyorlar, miting yapılacak meydana gelinceye kadar AKP’liler diyorlar ki; ‘Aman sayın başbakanım, sayın cumhurbaşkanım; Büyükerşen’e yüklen.’ O kadar yanlış bilgiler veriyorlar ki, A’dan Z’ye yanlış. Dün Eskişehir’e Dışişleri Bakanı gelmiş. Dışişleri Bakanına demişler ki, ‘hastaneyi yaptık da yolu yok.’  Ne yapsın, bilgisi yok. Buradaki beceriksiz tayfaları var ya onların yanlış bilgi vermeleri… O tayfalarla nereye kadar giderler. Çok fazla gidemezler elbette. 31 Mart günü sandığa gideceğiz. 1 Nisan günü de geciken Mart karı onların iktidarına yağacak”  diye konuştu.

SİZİ KANDIRMAK İSTİYORLAR

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ise, MHP’li seçmenlere seslenerek; “Sevgili dostlar; 17 yıldır bu iktidarın size yapmadığı zulüm kalmadı. TC’yi tabelalardan indirdiler, Andımız okullardan kaldırdılar,  açılım süreci yaptılar. Şimdi ‘Millet Bahçesi’ yaparak sizi kandırmak istiyorlar. Atatürkçü, cumhuriyetçi, demokrat ülkücülerin tamamının oylarını istiyorum. Eski MHP’li arkadaşlarımızın, ülkücü dostlarımızın oyuna talibiz. 17 yıldır hiçbir sorunu çözemeyen, her türlü alanda torpilsiz iş bulunamayan bir ortamı yaratan, çocuklarınızı atanamayan bir duruma sokan AKP için oy kullanan arkadaşlara sesleniyorum; İyi niyetle verdiğiniz oylarınız kötüye kullanıldı. Gelin 31 Martta derslerini verelim” dedi.

‘AZ OY ALDIK, HİZMET ETMEYİZ’ DEMEDİK

Kurt, beş yıl boyunca Emek Mahallesi’nde gerçekleştirdikleri çalışmalar ile ilgili ise şunları kaydetti: “Emek’de 30 bin oyun 4 bini bize verilmiş, Allah razı olsun. Biz ‘az oy aldığımız yere hizmet etmeyiz’ demedik. Tersine az oy aldığımız yerde 'hizmete ihtiyaç varsa en iyisini yaparız' dedik. Bizden önce Emek Mahallesi’nde hiçbir iş yapılmamış. Bundan sonra daha hızlı, daha sağlam bir şekilde hizmet getirmeye devam edeceğiz. Halk Merkezini sizin için açtık. Halk Merkezi’nde 2800 kadımız kurs görüyor. Gençlik Merkezimizde 600 gencimiz kurs görüyor. Bunlar halka dokunana hizmetlerdir. Emek mahallesinin her türlü sorunu için çaba gösteriyoruz. Koca Çınar Merkezi yaptık. 1 buçuk metre kare büyük yapmışız, bu ‘gönül belediyecileri’ bizi şikayet etti, mahkemelik olduk. Emek Mahallesine ikinci Halk Merkezimizin açılışını yapmaya hazırlıyoruz.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.