CHP'DE KONGRE SÜRECİ

CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç bugün CHP Tepebaşı İlçe Başkanlığında yaptığı açıklamasında yeniden aday olduğunu açıkladı. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın da katıldığı toplantıda Dalgıç, “Hiç başlayamadığımız projelerimiz hatta hayallerimiz var. Güçlü bir örgüt yapısı kurmayı önceledik.” dedi.

CHP'DE KONGRE SÜRECİ
05 Aralık 2019 Perşembe 16:32

Atilay Dalgıç, CHP Tepebaşı İlçe Başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı. Dalgıç sözlerinde şu ifadeleri kullandı. “İki yıl önce aslında bir dönem yapma niyetiyle ilçe başkanlığına aday olmuştum ve geçen dönem içinde gördüm ki, iki yıllık süre planlama ve uygulama için çok yeterli bir süre değil. Yarım kalan işlerimiz var. Hiç başlayamadığımız projelerimiz hatta hayallerimiz var. Tabi, görevde olduğumuz iki yıl içinde genel seçim ve yerel seçim gibi çok önemli ve uzun süreçler yaşadık ve göre süremizin neredeyse üçte biri seçim süreçleri ile ilgili çalışmalarda geçti. O yüzden yapmayı planladığımız bazı şeylere zaman bulamadık. Güçlü bir örgüt yapısı kurmayı önceledik. Göreve geldiğimiz gün söylediğimiz, görevdeyken söylemeye devam ettiğimiz ve görevi bırakırken daha söyleyeceğimiz ilk şey, güçlü örgüt.”

Diğer yandan aday açıklamasına katılan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ta başarılar diledi. Ataç, “Kazanan tarafta bizim ekibimiz olacak, kaybeden tarafta bizim ekibimiz olacak. Burada herhangi bir ayrılık olmayacak. Şu ana kadar Atila’nın başkanlığını, adaylığını ilan etmesiyle birlikte bir adayımız daha var. İki aday gözüküyor. Görüntüde iki adaylı bir yarış olacak. Tabi biz diğer arkadaşımıza da başarılar diliyoruz. O da dediğim gibi bizim arkadaşımız, bizim partimizin mensubu. Hareket ettiği insanlar da aynı şekilde. Bu ayrımı yapmadan çok sakin, dövüşsüz, kavgasız bir seçim geçirelim. Tek istediğim bu.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.