CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI TANITACAK

CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar, Parti Meclisi’nde belli olan Eskişehir adayları için önümüzdeki hafta Pazar günü tanıtım toplantısı düzenleyeceklerini açıkladı.

CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI TANITACAK
06 Ocak 2019 Pazar 15:23

CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar, düzenlediği basın toplantısında İYİ Parti ile süren ittifak görüşmelerini değerlendirdi. Adar,  ittifak görüşmelerinin Genel Merkezler düzeyinde yürütüldüğünü belirterek, İYİ Parti’nin ‘4 ilçede güç birliğine varıldı. İYİ Parti’nin adayları ile seçime girilecek” açıklamasını ilişkin ise “ Bu konuda İYİ Parti’deki arkadaşlarımız biraz aceleci davranıyorlar” değerlendirmesinde bulundu.

Seçmen listelerini kontrol edin

Seçmen listelerinin 4 Aralık’ta askıya çıktığını hatırlatan Adar, “Listeler 17 Ocak’a kadar askıda kalacak. Seçmen listelerinizi kontrol edin” dedi.

Sandık eğitim çalışmaları başlıyor

Sandıklarda görev alacak partililere önümüzdeki günlerde eğitim çalışması vereceklerini duyuran Adar, partilerden çalışmalara katkı vermelerini istedi.

Aday tanıtım toplantısı haftaya

Adar Alpu, Çifteler, İnönü, Mihalıççık, Seyitgazi ve Sivrihisar belediye başkan adaylarının belli olduğunu hatırlatarak, adayları için önümüzdeki hafta Pazar günü aday tanıtım toplantısı gerçekleştireceklerini söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.