‘ÇAYLAR SİZDEN SİMİTLER BİZDEN’

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu geleneksel esnaf ziyaretlerine ara vermeksizin devam ediyor.

‘ÇAYLAR SİZDEN SİMİTLER BİZDEN’
10 Temmuz 2019 Çarşamba 14:20

Her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen programda İlçe Başkanı Çizmelioğlu ve yönetimi belirledikleri esnaflara çat kapı giderek sabah çaylarına, simitleriyle konuk oluyor. 
Bu bağlamda esnaf ve işçi vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinleyen Başkan Çizmelioğlu, “Ekonomimizin temel taşları olan esnaf ve Kobileri sıklıkla ziyaret ediyoruz. Esnaf, işveren ve işçi kardeşlerimizin hatırlarını sorup sıkıntılarına kulak veriyoruz. Bizleri samimiyetle sohbetlerine ortak etmeleri ve sevinçlerini, dertlerini paylaşmaları mutluluk verici” ifadelerini kullandı.
Gerçekleştirdikleri ‘Çaylar Sizden Simitler Bizden’ ziyaretlerine aralık vermeden devam edeceklerini söyleyen Başkan Çizmelioğlu esnaflarla görüş alışverişlerinin devam edeceğini belirtti. 
Ziyaretlere ev sahipliği yapan esnaf ve işçi vatandaşlar daziyaretler dolayısıyla mutluluk duyduklarını dile getirerek dertlerini dinlediği için Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu’na teşekkür dileklerini ilettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.