ÇALIŞKAN: SÖZ VERİYORUZ

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, “Vakit, yeni bir heyecanla tazelenmiş bir aşkla, samimiyet ve gayretle hep birlikte bir olmak birlik olmak vaktidir. Vakit, milletimiz için şehrimiz için istikbâlimiz için çalışma vaktidir” dedi.

ÇALIŞKAN: SÖZ VERİYORUZ
11 Eylül 2019 Çarşamba 17:27

Sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Çalışkan, “Vakit, yeni bir heyecanla tazelenmiş bir aşkla, samimiyet ve gayretle hep birlikte bir olmak birlik olmak vaktidir. Vakit, milletimiz için şehrimiz için istikbâlimiz için çalışma vaktidir. Bizler sadece yaşadığımız toprakların değil, çok daha geniş bir coğrafyanın sorumluluğunu taşıyan ve her platformda bizleri gururla temsil eden Sayın Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı olmanın haklı onurunu yaşıyoruz. AK Partimiz geçmişini bilerek geleceğini inşaa eden bir parti. Bizlerde bu şuur ve dava ruhuyla hep birlikte bu emaneti kapı kapı, fert fert anlatmaya ve davamızı nesiller boyu yaşatmaya söz veriyoruz. Şehrimize teşrif ederek bizleri onurlandıran Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bir kez daha teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.