ÇAKIRÖZER: YENİ BİR MUHTARLIK YASASINA İHTİYAÇ VAR

CHP Eskişehir milletvekili Utku Çakırözer, Türkiye Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek, derneğe bağlı muhtarların sıkıntı ve taleplerini dinledi.

ÇAKIRÖZER: YENİ BİR MUHTARLIK YASASINA İHTİYAÇ VAR
30 Mayıs 2017 Salı 12:59

CHP Eskişehir milletvekili Utku Çakırözer, Türkiye Muhtarlar Derneği Başkanı İrfan İbiş ve yönetimindeki muhtarlarla bir araya gelerek, muhtarların sıkıntı ve taleplerini dinledi. Çakırözer, “ Mahalle ve köylerin sorunlarını çözüme kavuşturulmasında bürokrasinin en önemli çözüm ortağı olan muhtarlarımız bizler için çok değerli. Muhtarlarımız mevzuattan kaynaklı pek çok sorunla karşı karşıya. Muhtarlarımızın talep ve sıkıntılarının sonuna kadar destekçisi ve takipçisiyiz” dedi.

YENİ KANUN YASASINA İHTİYAÇ VAR

CHP’li Çakırözer, muhtarların bir araya gelerek oluşturdukları sivil toplum örgütlerine ziyaretlerini sürdürüyor. Çakırözer son olarak Türkiye Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek, derneğe bağlı muhtarların sıkıntı ve taleplerini dinledi. Yasalardan kaynaklı pek çok sorunla karşı karşıya kaldıklarını dile getiren Dernek Başkanı İrfan İbiş ve yönetimindeki muhtarlar, yeni kanun yasasına ihtiyaç duyduklarını dile getirdiler.

MUHTARLARIMIZN TALEP VE SIKINTILARININ TAKİPÇİSİYİZ

Muhtarların mevzuattan ve uygulamalardan kaynaklı pek çok sorunla karşı karşıya kaldığını dile getiren Çakırözer, “Muhtarlıkların mali yönden yoksun bırakılması ve muhtar özlük haklarının iyileştirilmemesi muhtarlarımızın sorunlarını daha da içinden çıkılmaz hale getiriyor. Bizler var olan sorunların farkındayız. Muhtarlarımızın yeni bir muhtarlık yasasına ihtiyacı var” dedi.  Çakırözer, “Mahalle ve köylerin sorunlarını çözüme kavuşturulmasında bürokrasinin en önemli çözüm ortağı olan muhtarlarımız bizler için son derece büyük değer taşıyor. Ben bir kez daha zor koşullarda inançla, kararlılıkla ve fedakârca görev yürüten tüm muhtarlarımıza şükranlarımı sunuyorum. İrfan İbiş muhtarımızın başkanlığındaki Türkiye Muhtarlar Derneği yönetimimize başarılar diliyor, sıcak konukseverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.