ÇAKIRÖZER: TERMİK SANTRALDEN VAZGEÇİN ES ES’İ DETEKLEYİN

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu 2018 yılı Bütçe görüşmelerinde CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Eskişehir sorunlarını dile getirerek ilgili bakan ve bürokratlara sorular yöneltti. Çakırözer’in gündeme taşıdığı konular arasında Alpu’da yapılması planlanan termik santral ve Eskişehirspor da yer aldı.

ÇAKIRÖZER: TERMİK SANTRALDEN VAZGEÇİN ES ES’İ DETEKLEYİN
01 Aralık 2017 Cuma 10:21

Alpu’da termik santral kurulmasını istemiyoruz”

Plan ve Bütçe Komisyonunda Gıda Tarım ve hayvancılık bakanlığı bütçe görüşmelerinde Alpu’ya yapılması planlanan termik santral ile ilgili görüşlerini açıklayan Çakırözer, “Alpu Ovamız bir taraftan doğal sit alanı (Büyük Ova) ilan edilirken diğer taraftan verimli topraklar üzerinde termik santral kurma çalışmaları başlatılıyor. Anadolu’muzun buğday deposu Alpu Ovamızı, sağlığımızı, geleceğimizi yok edecek termik santral fikrinden bir an önce vazgeçilmelidir. Siz Tarım Bakanı olarak kabinede bu konuda Eskişehir çiftçisinin, hayvan üreticisinin yanında olmalısınız” dedi.    

Eskişehirspor için sözlerinizi tutun”

Gençlik ve Spor Bakanlığı bütçe görüşmelerinde Eskişehirspor’a verilen destek sözlerinin tutulmasını isteyen Çakırözer “Taraftar kültürü ve başarılarıyla Anadolu kulüplerine örnek olan Eskişehirsporumuza söz verilen destekler bir an önce verilmelidir. Bizler sadece Eskişehirlileri değil tüm Türkiye’yi gururlandıran ‘Kırmızı Şimşekler’in başarılarla dolu mazisinde olduğu gibi yeniden şampiyonluklara imza atacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.