Çakırözer: Hayır diyen partilerle diyaloğumuz sürecek

CHP Eskişehir milletvekili Utku Çakırözer, Anayasa referandumu süresince ‘Hayır’ mücadelesi veren siyasi partilerden Özgürlük ve Dayanışma Partisi’ni ziyaret ederek, ‘Hayır’ için teşekkür etti.

Çakırözer: Hayır diyen partilerle diyaloğumuz sürecek
20 Mayıs 2017 Cumartesi 14:06

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Meclis’te temsilcisi bulunmayan ve Anayasa referandumu süresince ‘Hayır’ mücadelesi veren siyasi partilere teşekkürü ziyaretlerini sürdürüyor.  

Ziyaretleri kapsamında Çakırözer, Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) Eskişehir il Başkanlığı’nda İl Başkanı Hüseyin Öztürk ve partililerle bir araya geldi. Çakırözer, “Hayır’ı sadece partimiz CHP değil çok sayıda siyasi parti ve onlarca sivil toplum örgütü de savundu, Hayır’larımızı çoğaltmak için mücadele verdi. Değerli emekleriniz için gönülden teşekkür ederim. Yine aynı kararlılıkla demokrasi mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

DEMOKRASİ MÜCADELEMİZİ BİRLİKTE YÜRÜTECEĞİZ

ÖDP’lilerle birlikte hem Anayasa referandum süreci hem de ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çakırözer,  partililere ‘Hayır’ sürecinde yürüttükleri çalışmaları için teşekkür etti. Çakırözer, “Referandum süreci boyunca demokrasiye, hukuk devletine aykırı bulduğumuz bir Anayasa paketine karşı ev ev, sokak sokak, pazar pazar  hep birlikte dolaştık ve önemli bir mücadeleyi birlikte verdik. Ben bu mücadeleye verdiğiniz emek için teşekkür ederim.  Eskişehir’de çok net bir başarı elde ettik. Verdiğimiz mücadele, ortaya çıkan birliktelik Türkiye’yi gerçek bir demokrasi ve tam bir hukuk devletine götürecek bir güç olduğunu gösterdi. Hepimiz emeğimizin en fazlasını ortaya koyduk. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bundan sonra da ‘Hayır’ diyen partilerle diyaloğumuzu sürdürecek, demokrasi mücadelemizi hep birlikte yürüteceğiz” dedi.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.