Çakırözer: “Eskişehir ve Türkiye için kaygılarımız ortak”

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Saadet Partisi ve İYİ Parti Eskişehir il yönetimlerini ziyaret ederek Eskişehir ve ülke sorunlarına ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Çakırözer: “Eskişehir ve Türkiye için kaygılarımız ortak”
14 Nisan 2018 Cumartesi 13:37

Çakırözer, Eskişehir’de kurulması planlanan kömürlü termik santrale ve şeker fabrikalarının satılmasına karşı ortaya koydukları tavır ve mücadele için Saadet ve İYİ Parti temsilcilerine teşekkür etti.

KAYGILARIMIZ ORTAK

Türkiye’nin geleceği konusunda kaygılarının ortak olduğunu belirten Çakırözer, “Hepimizin kaygısı tek adam yönetimine gidiş. Ülkede mlyonlarca insan hak, hukuk, adalet istiyor. Ülkemizi bu kötü OHAL gidişinden kurtarıp, demokrasi ve hukuk devleti hedefimiz doğrultusunda farklı görüşlerdeki partilerle birlikte mücadele vermek ülkemizin geleceği adına çok büyük anlam taşıyor” dedi.

CHP’li Çakırözer, kongre süreçlerini tamamlayan ve yeni yönetimlerini seçen Saadet Partisi İl Başkanı Fesih Bingöl ve İyi Parti İl Başkanı Arslan Kabukçuoğlu ile yönetimlerini ziyaret ederek, tebrik etti. Çakırözer’e CHP İl Başkan Yardımcısı Esma Ader de eşlik etti.

ZEHİRLİ SANTRALE BİRLİKTE KARŞI ÇIKTIK

Çakırözer her iki partiye de ziyaretlerinde Eskişehir’e yapılmak istenen kömürlü termik santrale karşı yürütülen mücadelede CHP, SP, İyi Parti ve diğer siyasi partilerin ve sivil toplum örgütlerinin yan yana duruşunun çok önemli olduğunu vurguladı. Çakırözer, “Eskişehirimizin geleceği konusunda SP’li, İYİ Partili hemşehrilerimizin gösterdiği büyük duyarlılığa teşekkür ediyorum. Bu mücadelenin kazanılmasında sizlerin, bizlerin, tüm halkımızın etkisi, desteği belirleyici olacak” dedi.

ŞEKER FABRİKALARINI GERİ ALACAĞIZ

Çakırözer ziyaretlerinde CHP, SP ve İYİ Parti’nin ortak mücadele verdiği bir başka konunun da şeker fabrikaları olduğunu belirterek, “AKP’nin ülke kaynaklarını satışa çıkararak, Türkiye’nin geleceğini yok etti. Sadece Eskişehir’de değil Türkiye’nin her yerinde Cumhuriyetimizin Milli varlıkları Şeker Fabrikalarımızın özelleştirilmesine karşı biz CHP’liler, siz SP’li ve İYİ Partili kardeşlerimiz ve daha yüzbinlerce yurttaşımızla omuz omuza mücadele veriyoruz. Şeker Vatandır, Vatan satılamaz. Bugün satsalar bile 2019 seçimlerinden sonra biz bu fabrikaları yeniden halka kazandıracağız” dedi.

2019’DA ORTAK HEDEF: DEMOKRASİ VE ADALET

Ziyaretleri sırasında 2019 yılında gerçekleşecek olan seçimlere de dikkat çeken Çakırözer, “Türkiye’nin içinde bulunduğu durum karşısında kaygılarımız aynı, mücadelemiz ortak. 2019 Türkiye için tarihi bir yıl olacak. Bu sürecin iyi değerlendirilmesi lazım. Demokrasi ve adalet hedeflerimiz doğrultusunda hep birlikte mücadele edeceğiz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.