ÇAKIRÖZER: “BÜYÜKÇEKMECELİLER YALNIZ DEĞİLDİR”

Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer'in de aralarında olduğu CHP milletvekilleri; İstanbul’da sahte seçmen iddiaları ile polislerin kapı kapı gezdiği Büyükçekmecelileri ziyaret etti.

ÇAKIRÖZER: “BÜYÜKÇEKMECELİLER YALNIZ DEĞİLDİR”
11 Nisan 2019 Perşembe 14:29

Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer'in de aralarında olduğu CHP milletvekilleri; İstanbul’da sahte seçmen iddiaları ile polislerin kapı kapı gezdiği Büyükçekmecelileri ziyaret etti. Çakırözer, “Polis tarafından 4-5 kez kapıları çalınanlar var. Bunun adı tacizdir, baskıdır, korkutmadır. Büyükçekmeceliler yalnız değil. Hem onların yanındayız hem de haklarının, hukuklarının, sandıkta gösterdikleri demokratik iradelerinin sonuna kadar takipçisiyiz” dedi.   

BÜYÜKÇEKMECELİLERİ DİNLEDİLER
CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer; Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan ve Çorum Milletvekili Tufan Köse ile birlikte sahte seçmen iddiaları üzerine kapıları polis tarafından çalınan Büyükçekmecelileri ziyaret etti. Milletvekilleri Büyükçekmece Dizdariye Mahallesi sakinlerinin günlerdir yaşadıklarını, evlerinde ve dükkanlarında dinledi. Çakırözer, ziyaretlerinin ardından açıklama yaptı.

TACİZ, BASKI, KORKUTMA
Büyükçekmececilerin kapılarının günlerdir, bazılarında 4-5 kez çalındığını aktaran Çakırözer, “Bunun adı tacizdir, baskıdır, korkutmadır. Büyükçekmece’de, İstanbul’da yurttaşlarımızın polisin çok çeşitli soruları ile cevapların kayıt altına alınması ile taciz edilmesi asla kabul edilemez” dedi.
 

İRADE GASPINA İZİN VERMEYECEĞİZ
Çakırözer, “Büyükçekmeceliler yalnız değil, onların sonuna kadar yanındayız. Hem onların yanındayız hem de haklarının, hukuklarının, sandıkta gösterdikleri demokratik iradelerinin sonuna kadar takipçisiyiz. Millet iradesinin baskıyla, korkutmayla, polisiye yöntemlerle gasp edilmesine asla izin vermeyeceğiz” dedi
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.