BÜYÜKERŞEN SİYASETTE VE HER ALANDA KATKI YAPAR

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen Cumhuriyet Halk Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdiği CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanıt geldi.

BÜYÜKERŞEN SİYASETTE VE HER ALANDA KATKI YAPAR
13 Ekim 2017 Cuma 12:09

Sözcü Gazetesi'nden Saygı Öztürk'e açıklamalarda bulunan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkalığı adaylığı konusunda değerlendirmelerde bulundu. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'in “Cumhurbaşkanlığı adaylığı Kılıçdaroğlu'na yakışır” açıklamalarını değerlendiren Kılıçdaroğlu, “Adayımız zamanı gelince açıklanacak. Yılmaz Büyükerşen herkesin saygı duyduğu siyasette, bilimde, sanatta önemli başarılara imza atmış bir kişi. Büyükerşen hoca siyasete ve her alanda katkı yapar.”

Kılıçdaroğlu büyükşehir belediyesi adayları ile ilgili merkez yoklaması yapacaklarını söyleyerek, “CHP’li belediyelerimizin çalışmalarından memnunuz büyükşehir adaylarımızı da diğer adaylarımızı da zamanı geldiğinde belirleriz. Adaylar merkez yoklaması ile yapılacak. Başarı olan başkanlarımızla yola devam edilecek.”dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.