Büyükerşen: Kırsalda 40-50 yılda yapılmamış işleri bizden 1-2 yıl içinde istiyorlar

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı nedeniyle düzenlediği geleneksel iftar yemeğinin ilkinde Eskişehir’de görev yapan muhtarlar bir araya geldiler.

Büyükerşen: Kırsalda 40-50 yılda yapılmamış işleri bizden 1-2 yıl içinde istiyorlar
25 Mayıs 2018 Cuma 14:47

    Eskişehir kent merkezinde görev yapan muhtarlar için verilen iftara,  Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP Eskişehir milletvekili adayları Jale Nur Süllü, Nuray Akçasoy, M. Engin Çakmak, Sibel Yeşildal, Metin Tomsuk, Büyükşehir Meclis Üyesi ve Başkan Vekilleri Abdülkadir Adar, Aydın Ünlüce ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce de katıldı.

    

    Büyükşehir Belediyesi yemekhanesinde verilen iftar sonrası bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, muhtarları, birlik ve beraberlikleri bozulmayan bir topluluk olarak gördüğünü belirterek, “Kırsaldaki tüm mahalleler 40-50 yılda yapılmamış işleri bizden 1-2 yıl içinde istiyorlar. 2018 yılı ve 2019 yılı bütçelerinde onların ihtiyaçlarına öncelik tanıyacağız. Gerçekten köylerin eksiklikleri var. Bu eksiklikleri de biliyoruz. Bütçemiz yeterli değil. Doların yükselmesi nedeniyle, bütçe daha da küçülüyor. Ancak buna rağmen, gerek şehir merkezinde gerekse kırsalda hizmetlerimizi kesintisiz olarak yapmaya devam edeceğiz” dedi.

  

     Muhtarlar Derneği Başkanı Ali İrfan İbiş de, Başkan Büyükerşen ve Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına iftar nedeniyle teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.