BÜYÜKERŞEN'DEN CUMHURBAŞKANLIĞI ADAYLIĞI AÇIKLAMASI

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Yılmaz Büyükerşen: "Bana ne görev verilirse onu yaparım."

BÜYÜKERŞEN'DEN CUMHURBAŞKANLIĞI ADAYLIĞI AÇIKLAMASI
15 Ağustos 2017 Salı 14:06

 
Büyükerşen, Balıkesir ziyaretinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Belediye başkanlığı görevini sürdürecek mi? yoksa Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda bir düşüncesinin olup olmadığı da sorulan Yılmaz Büyükerşen, "Ben şimdiye kadar hiç aday olmadım. Bana verilen görevi yaptım. Bana ne görev verilirse onu yaparım. Aday değilim, verilen görevi yaparım" dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nevin Ates - 7 yıl önce
Keşke olsa Türkiye Eskişehir gibi güzelleşir bütün her yere medeniyet gelir diş ülkeler Türkiye'ye saygı duyar,ilişkiler duzelir
Avatar
sevinç - 7 yıl önce
Yakışır başkanıma
Avatar
Mustefa Nizamettin Karadağ - 6 yıl önce
Eskişehir Belediye yönetimini devir aldığı tarihteki Eskişehir ile bugünün Eskişehir arasında, Devletten ödenek alamamasına rağmen yarattığı müsbet farkı, Devlet imkanları ile her alanda 100 katına çıkarıp Türkiye'nin kaybettiği itibarını Dünyaya kabul ettireceğinden hiç şüphem yoktur. Hocama sağlıklı uzun ömür ve başarılar diliyorum.