Büyükerşen: Bu bir fikir, bir ideal savaşıdır

31 Mart seçimlerinin 1923 Türkiye’sinin dim dik ayakta durması adına bir fikir, bir ideal savaşı olarak değerlendiren Yılmaz Büyükerşen, “ Tek yumruk olarak bu savaşa gireceğiz” dedi.

Büyükerşen: Bu bir fikir, bir ideal savaşıdır
02 Aralık 2018 Pazar 15:03

Pazar toplantısında CHP Parti üyelerine hitaben, “Mart ayı içinde yapılacak olan mücadeleye ve mutlak bir zafer kazanmaya hazır olarak görmekten büyük bir mutluluk duyuyorum diyen Yılmaz  Büyükerşen, “Adaylığım genel başkanlık tarafından açıklandıktan sonra yerel seçimlerle ilgili sözlerimi söyleyeceğim. İl başkanlığımızın belirlediği strateji doğrultusunda seçim çalışmalarının her aşamasında sizlerin yanında olmaya çalışacağım. Tek vücut halinde bu seçimlere girmemiz gerekiyor.  İl başkanı ve yönetim bizlere mutlaka görevler verecektir. O görevlere hep birlikte katılacağız ve sorumluluklar üstleneceğiz. Bu seçimler bir fikir, bir ideal, bir inanç savaşıdır. Yerel seçimlere memleketimizin bütün fertlerinin yeniden başı dik bir ülke ferdi olması adına verilen bir mücadele olarak bakmak gerekiyor” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.