BURHAN SAKALLI: İLÇELERİMİZ MARKALAŞACAK

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

BURHAN SAKALLI: İLÇELERİMİZ MARKALAŞACAK
11 Şubat 2019 Pazartesi 13:33

Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın’ı ziyaret eden Burhan Sakallı, Seyitgazi’de yapılan proje ve yatırımlar hakkında bilgi aldı. Hasan Kalın’a teşekkür eden Sakallı, şunları söyledi: “Sayın başkanımız ekibi, ilçe teşkilatı, muhtarlar, meclis üyeleri ve tüm çözüm ortakları ile birlikte kısa sürede başımızı döndürecek kadar hizmeti ilçemize kazandırdı. İyi, doğru ve güzel işler yaptı. Battal Gazi’nin, Şeyh Sücaeddin-i Veli’nin, Üryan Baba’nın hemşerileri Hasan başkanımıza destek verdiler, başkanımız da bunun karşılığında ilçemize çok güzel hizmetler kazandırdı. Seyitgazi ilçemizde yapılan işler, bir ilçe belediyesinin kapasitesinin üzerinde işler. Hem kendisini hem de beraber çalıştığı mesai arkadaşlarını tebrik ediyorum.”

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN DESTEĞİ ŞART 

Burhan Sakallı, ilçe belediyelerinin hükümet desteğinin yanı sıra Büyükşehir Belediyesinin de desteğine ihtiyacı olduğunun altını çizdi. Sakallı, “Mevcut ilçe belediye başkanlarımız, markalaşma sürecinde önemli adımlar attı. Ama merkezi hükümetin ve ilçe belediyesinin yanı sıra Büyükşehir Belediyesinin imkan ve kaynaklarının da ilçelerimize gelmesi gerekiyor. Bu anlamda büyükşehir belediye başkanı olarak ilçe belediyelerimiz ile beraber yapacağımız çok işler var” diye konuştu.

İLÇELERİMİZ KENDİ ALANLARINDA MARKALAŞACAK

Tüm ilçelerin birer marka değer olacağını söyleyen Sakallı, “Eskişehir’de merkez dışında kalan 12 ilçemizin her birini hem Türkiye markası hem de dünya markasına dönüştüreceğiz. İlçemizin özelliklerine göre, tarım, hayvancılık, termal turizm, doğa turizmi, tarih turizmi ya da başka alanlarda birer marka haline getireceğiz. Her bir ilçemizi kendi öne çıkan özelliklerine göre marka haline getireceğiz” dedi. 

AK PARTİ, CHP VE MHP’Yİ ZİYARET ETTİ

Burhan Sakallı, Seyitgazi Belediyesi’ni ziyaretinin ardından, Seyitgazi Kaymakamlığı, AK Parti, MHP ve CHP ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. Sakallı daha sonra ilçe esnafı ve halkı ile bir araya geldi. Büyük ilgiyle karşılanan Sakallı, vatandaşlarla bol bol sohbet etti, istek ve taleplerini dinledi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.