“BU SEÇİMİN GERİ DÖNÜŞÜ YOK”

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir’de yaşayan Muşlular ile bir araya geldi. 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği için 'hayır' çağrısında bulundu.

“BU SEÇİMİN GERİ DÖNÜŞÜ YOK”
05 Mart 2017 Pazar 15:38

Şirintepe Mahallesi’nde Muşlular ile buluşan Ataç, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum ve yeni anayasaya ilişkin görüşlerini dile getirdi.  16 Nisan’da sandığa gidecek olanlara ‘hayır’ çağrısında bulunan Ataç, “Ülkemiz cumhuriyete, demokrasi ve parlamenter sisteme geçmek için büyük mücadele vermiş bir ülke. Referandumda cevabımız ne olursa olsun, kararımızı verirken neden o kararı verdiğimizi iyi bilmeliyiz. Bu bir parti seçimi değil. Değişecek 18 maddeyi iyi öğrenmeliyiz. Hayır diyen de evet diyende vatan haini değildir ve bu ülkede bundan sonra da birlikte barış içinde yaşayacaktır.  Bizim başka bir rejime ihtiyacımız yok. Onun için herkesin dikkatini toplaması gerek. Cumhuriyetin değerleri sayesinde ben belediye başkanı oldum. Ahmet Ataç olarak doğru bildiklerimi her zaman söylerim. Bu seçimin geri dönüşü yok” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.