Bu iddia AK Parti'yi karıştırır!

31 Mart yerel seçimlerine doğru ilerlerken, skandal olarak sayılabilecek bir iddiayı Anadolu Gazetesi manşetine taşıdı. Tepebaşı’nda yer alan AK Partili seçmenlerin Odunpazarı’na kaydırıldığı iddia edilirken rakam binler olarak tarif edildi.

Bu iddia AK Parti'yi karıştırır!
03 Ocak 2019 Perşembe 15:40

ODUNPAZARI’NA TAŞINIYOR

Kazanmak için her yol mubahtır belki ama kimse bunu beklemiyordu. Anadolu Gazetesi’nin ortaya attığı iddia demokrasi adına tam bir skandal. Gazetede yer alan haber şöyle: İddiaya göre, “Tepebaşı’nın seçimde kazanma şansı yok” söylemleri ile Tepebaşı ilçesinde oturan AK Partili üyelerin bir kısmının ikametlerinin Odunpazarı’na aldırılmak istendiği ileri sürülüyor. Odunpazarı ilçesine geçen üye sayısının bin-bin 500 arasında olduğu iddia ediliyor.”

DEMOKRASİ AYIBI

Yaşanan bu gergin süreç ve iddialar AK Parti tabanında tepki ile karşılandı. Tepebaşı ilçe yöneticileri, Tepebaşı üyelerinin Odunpazarı’na kaydırılmasını, “Demokrasi ayıbı” olarak yorumluyor. Partide dilden dile dolaşan üye savaşları sonrası AK Parti İl Yönetimi’nin de harekete geçtiği öğrenildi.

YÖNETİM NE DİYOR?

Üye taşınma işleminin il yönetiminin ve milletvekillerinin bilgisi dahilinde yapılıp yapılmadığı ise bilinmiyor. Tepki çeken iddialara yönelik AK Parti İl Yönetimi’nin ve milletvekillerinin nasıl bir açıklama yapacağı herkes tarafından merakla bekleniyor.

                                              

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emek mahallesi - 5 yıl önce
kazım kurt çeketini koysa kazanır