‘’BU ALGIYI YIKACAĞIM’’

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, "Köy Köy Eskişehir Projesi" kapsamında bu kez Sivrihisar ilçesindeydi.

‘’BU ALGIYI YIKACAĞIM’’
23 Ağustos 2019 Cuma 15:43

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay Köy Köy Eskişehir Projesi kapsamında bu kez Sivrihisar ilçesindeydi. Prof. Dr. Günay her ziyaretinde olduğu gibi ilçe ve köylerde vatandaşlar ile buluştu. Vatandaşların taleplerini dinleyen ve not alan Prof. Dr. Günay, ‘’Eskişehir’i ilçe ilçe, köy köy geziyoruz. Sizlerle bir araya gelmek sizlerin taleplerini dinlemek ve ihtiyaçları yerinde görmek mutluluk verici. Bizler bunun için elimizden gelen gayretle çalışıyoruz ve çalışacağız. Görüyorum ki toplumda bir algı oluşmuş. Siyasetçileri, politikacıları seçimden seçime görüyoruz şeklinde. Ben bu algıyı yıkacağım. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Nabi Bakanımızın selamını iletiyorum her gittiğim yerde. Belediye Başkanlarımız ve İlçe Başkanlarımız her zaman sahada ve bizlere telepleri ulaştırıyorlar. Seçimden seçime değil her daim halkımızın yanındayız ve yanında olacağız" şeklinde konuştu.


PROJELERİ HER DÜZEYDE TAKİP EDİYORUZ
Prof. Dr. Günay, her zaman ilçe ve köylerde olmaya gayret ettiğini aktararak,  "Sizden aldığımız talepleri ilgili bakanlıklarımız ile paylaşıyoruz. Bunları bakanlıklar düzeyinde takip ediyor daha sonra gelip yerinde de kontrol ediyoruz. Ben hem Ankara’da hem Eskişehir’de hem Eskişehir’imizin ilçe ve köylerinde olmaya gayret ediyorum ve edeceğim" dedi. Prof. Dr. Günay takip edilen projeler ile alakalı "Biz bu gezilerimizdeki talepleri, istekleri dijital ortamda veriye dönüştürüyoruz. Teknolojinin de yardımıyla bu istekleri düzenli şekilde takip ediyor ve kontrolünü gerçekleştiriyoruz. Her bir bilgi ve data elimizin altında. Olumlu sonuçlananları biz gelip yerinde de kontrol ediyoruz. Bunun gibi çok sayıda talep, istek öneriyi özenle her düzeyde takip ediyoruz. Bunlardan bazılarını vatandaşlarımızla da dijital ortamda paylaşmayı düşünüyorum" diye konuştu. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.