"BİZİMLE UĞRAŞMASINLAR ANAYASAYI ANLATSINLAR"

CHP Parti Meclis Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, Kütahya’da bir panele katıldı. Referandumda "neden Hayır" denilmesi gerektiğini anlatan Usluer, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu’na yalancı demesini sert bir dille eleştirdi.

"BİZİMLE UĞRAŞMASINLAR ANAYASAYI ANLATSINLAR"
29 Mart 2017 Çarşamba 13:17

CHP Kütahya İl Örgütü ve Birleşik Haziran Hareketi’nin ortaklaşa hazırladığı panele Usluer’in yanı sıra Birleşik Haziran Hareketi Yürütme Kurulu Üyesi Alper Taş, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal ve Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz da konuşmacı olarak katıldı. Anayasa değişikliğinin neler getireceğini anlatan Usluer, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu’na “Yalancı” demesini de eleştirdi. Usluer,  “ Başından beri her türlü kuralı çiğneyen, milleti kandıran, memleketi darbecilere teslim eden şahsiyetler bizim genel başkanımıza yalancı diyor. Söyledikleri bir tane doğru cümle yok, arada dilleri sürçüyor, 15 yıldır ülkeyi ne hale getirdiler” dedi. Usluer sözlerini şöyle sürdürdü “Bizimle uğraşmayın bırakıp Anayasayı anlatsalar halk da neye oy vereceğini bilse keşke!”  Panelin ardından katılımcılar ve dinleyiciler ile birlikte Kütahya Sevgi Yolu’ndaki Hayır standını ziyaret eden Usluer, özellikle gençlerin çalışıyor olmasının çok anlamlı olduğunu söyledi. 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.