BIYIK: SAYIN VEKİL, SİZ BİLMEZSİNİZ AMA BİZ SÖYLEYELİM SEÇİMLER KAZANILIR, KAYBEDİLİR ÖNEMLİ OLAN OMURGA DURUŞ SAHİBİ OLMAKTIR

MHP İl Başkanı Kadir Bıyık, CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel’in MHP’nin AK Parti ile yaptığı ittifak için yaptığı eleştirilere sert sözlerle yanıt verdi.

BIYIK: SAYIN VEKİL, SİZ BİLMEZSİNİZ AMA BİZ SÖYLEYELİM SEÇİMLER KAZANILIR, KAYBEDİLİR ÖNEMLİ OLAN OMURGA DURUŞ SAHİBİ OLMAKTIR
25 Mart 2018 Pazar 17:50

CHP Milletvekili Cemal Okan Yüksel, bugün partisinin il binasında gerçekleşen toplantıda MHP için kullandığı “ Tayyip Erdoğan bu seçimi kaybedeceğini biliyor. O yüzden yüzde 4’lük, yüzde 5’lik ahı gitmiş vahı kalmış bir MHP ile ittifak peşinde koşuyor. Ortada MHP diye bir parti mi var. Devlet Bahçeli sabah akşam ağzından zehir saçarak, adeta AKP Genel Başkan Yardımcısı gibi… MHP, AKP’ye iltica etti. 10 tane,20 tane milletvekilliği koparabilmek için her türlü değerinden vazgeçti. Türkeş mezarında ters dönmüştür” ifadelere, MHP’den yanıt gecikmedi.

MHP İl Başkanı Kadir Bıyık,  Yüksel’e adeta ateş püskürdü. İşte o açıklama;

Partisinin her siyasi alanda PKK ve FETÖ’ye sahip çıkan sözcülüğünü yapan birde utanmadan Atatürk’ün partisiyiz diyenler Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i ağızlarına alıp siyasi malzeme yapacak hadde değillerdir.

Ülkenin bu zor zamanında Sayın Genel Başkanımızın büyük bir mücadele ile ‘milli ittifak’ ortamı oluşturulmasında ki payını hazmedemeyen cenahın ülke bekasını düşünmesini de beklemiyoruz.

“Sandıkta cevap vereceğiz”

Algı yönetimi ile MHP bitti, yok oldu, artık baraj altındalar gibi çirkince saldırı ancak CHP’ye yakışır. Sizleri ve uzantılarınızı partimiz çok iyi tanıyor ve yakın zamanda da taşeronlarınızdan arındık temizlendik. Bu saldırıların hepsine sandıkta cevap vereceğiz. Partimize laf söyleyeceklerine kendi içlerindeki FETÖ’cüleri temizleyip PKK ve uzantılarına destek vermeyi kesmeliler.

“Alçakça saldırtmaktadırlar”

Türk milletinin ve devletinin en büyük savunucularından olan Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin ülke dardayken milletimiz zordayken siyasi olarak bir plan ve beklentisinin olmamasını hazmedemeyenler alçakça saldırtmaktadırlar. Memleket elden gittikten sonra iktidar olsan ne olur, muhalefet olsan ne olur.

“Kendiniz gibi hesapçılıkla itham ediyorsunuz”

Hiçbir zaman bu ülkeye bir faydası olmayan tiplerden ne Başbuğumuzu, ne de onun çizgisinden sapmayan genel başkanımızı anlamasını da beklemiyoruz. Sayın vekil, siz bilmezsiniz ama biz söyleyelim seçimler kazanılır, kaybedilir önemli olan omurga duruş sahibi olmaktır. Önemli olan Türk Milletinin ve devletinin baki kalmasıdır. Böyle bir kaygınız olmadığı için karşınızda ki siyasi partileri de kendiniz gibi hesapçılıkla itham ediyorsunuz. Israrla muhalefet olduğunu söyleyen CHP ve bazı vekillerinin terör örgütlerinin sözcülüğünü yaptığını da seçmenimiz görecek ve gereğini yapacağı inancındayız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.