BIYIK: KADINLARIMIZ DAHA ÇOK ÜRETECEK

Cumhur İttifakı Çifteler Belediye Başkan Adayı Kadir Bıyık eşiyle birlikte pazarda kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayıp çiçek dağıttı. 

BIYIK: KADINLARIMIZ DAHA ÇOK ÜRETECEK
09 Mart 2019 Cumartesi 12:32

Cumhur İttifakı Çifteler Belediye Başkan Adayı Kadir Bıyık, Belediye Meclis Üyesi Adayları, MHP ve AKP İlçe Başkanları cuma namazı sonrası üç ayların başlangıcı münasebetiyle vatandaşın cumalarını hayırlayıp helva ikram etti.  Ardından eşiyle birlikte pazarda kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayıp çiçek dağıttı.  Kadir Bıyık, "Kadınlar  bizim en değerli varlığımız, baş tacımızdır. Kadına bir gün değil her gün değer vermeliyiz.
Tarihimiz boyunca istiklal ve istikbal mücadelelerinde her zaman ön saflarda yer alan kadınlarımız herşeyin en iyilerini haketmektedirler. Bu sebeple ilçemizde  kadınlarımıza yönelik bir çok sosyal, kültürel ve ekonomik projeler hazırladık. Kadınlarımızın ilçemizde üretime katkılarını daha çok artırmayı, iş ve çalışma alanlarını genişletmeyi aynı zamanda kendilerine sosyal ve kültürel anlamda daha yaşanılabilir bir Çifteler oluşturmayı hedefliyoruz. Bizim belediyecilik anlayışımızda kadınlarımıza ve çocuklarımıza hizmet etmek önceliğimiz olarak ilk sıradadır" dedi. 

Belediye Başkan Adayı Kadir Bıyık Akşam Sait Halim Paşa ve YıldızÖren Mahallerinde kahve toplantıları yapıp Cumhur İttifakını ve Projelerini anlattı.


Etiketler; #kadir bıyık
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.