BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı Ramazan Ayı sonrası ilk değerlendirme toplantısını  gerçekleştirdi.

BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
12 Haziran 2019 Çarşamba 18:00

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı Ramazan Ayı sonrası ilk değerlendirme toplantısını  gerçekleştirdi. AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu başkanlığında gerçekleştirilen yönetim ve 
değerlendirme toplantısında Ramazan Ayı boyunca yapılan etkinlikler ele alındı. Yapılan  faaliyetler sorumlu birimler tarafından gerçekleştirilen sunumlarla toplantıda değerlendirildi. 
Ramazan Ayı boyunca her akşam farklı bir camiide teravih programı düzenlenerek halkla iç içe olunurken, namaz çıkışı ikramlarda bulunuldu. Bir ay boyunca erzak kolileri dağıtıldı ve  hayırsever iş adamları tarafından her gün ihtiyaç sahibi aileler iftara götürüldü, ihtiyaç sahibi  çocuklar giydirildi. Teşkilat vefa iftar programı düzenlendi. Yapılan sunumlardan sonra değerlendirmede bulunan Başkan Çizmelioğlu, “Düzenlenen programlarda emeği geçen  yönetim kurulu üyelerimize, kadın ve gençlik kolları üyelerimize, Tepebaşı mahalle  başkanlarımız ve mahalle teşkilatlarımıza, sponsor iş adamlarına teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.