BİRİLERİNİN KOLTUĞA ACİL İHTİYACI VAR

AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, Ankara Kuşu’nun kendisi hakkında yapmış olduğu paylaşıma ilişkin Esgündem26'nın sorularını yanıtladı. Çalışkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Eskişehir'e gelme arifesinde planlı yapılmış bir paylaşım olduğunu söyledi.

BİRİLERİNİN KOLTUĞA ACİL İHTİYACI VAR
06 Eylül 2019 Cuma 22:39

HABER: GÖKHAN KOÇAL 
“Size kumpas mı kurdular?” sorusuna ‘evet’ yanıtı veren Çalışkan, “Kongreler başlıyor. Birilerinin bu koltuğa çok acil ihtiyacı var. Yarın da Cumhurbaşkanımız geliyor. Dikkat çekmeye çalışıyorlar. Planlı yapılmış bir paylaşım. Tüm Türkiye’ye reklamımızı yaptılar. Kötü bir reklam oldu. Kimsenin başına gelmesini arzulamadığım bir şey. Allah kimseyi böyle iftiralarla karşılaştırmasın. Suç duyurusunda bulunduk. Bunların hesabını mahkemede çatır çatır soracağım” dedi.

Çalışkan paylaşılan WhatsApp konuşmasının ise sahte olduğunu söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.