BİR MAHALLE TOKİ MAĞDURU

BİR MAHALLE TOKİ MAĞDURU
16 Ekim 2017 Pazartesi 18:59

Uzun zaman önce AK Partili Volkan Doğan tarafından müjdesi verilen ancak TOKİ tarafından halen inşaatına başlanılamayan cami inşaatı ile ilgili AK Partili Meclis Üyesi Adem Kara Odunpazarı Belediyesini suçladı.

Başkan Kazım Kurt, AK Partili Kara'nın suçlamalarına “Karapınar 2'inci etap projesi çok tartışıldı. Daha da tartışılacağa benziyor. 1992 konut yapılmış. Bu 1992 konutun içerisine yerleşen insanların çocuklarının gideceği okul yok. İçinde oturanların ibadet edeceği mescit yok. Bu insanların sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir mekan yok. Bu şu tarihte yapılırdı, bu tarihte yapılırdı diye bir şey olamaz. Konutlar teslim edildiği zaman bunların bitmiş olması gerekirdi. Bitmedi. Başlamadı bile... Geçen yıl büyük müjdelerle ‘okul, cami yapılıyor’ diyerek ihale yaptığınızı söylüyorsunuz. Bunlarda o zaman doğru değil. Planlaması yapılmadıysa burada ihale yapmanın doğruluğu nedir. Bunu da Eskişehirlilerin bilmesinde fayda var. Gecekondu Önleme Bölgesi olarak ilan edilen yerde bütün yetki TOKİ'nindir. Bütün yetki TOKİ'deyken, TOKİ bunları yapmamıştır. Ne zaman yapacak bekliyoruz. Oradaki insanlarımızın sosyal ihtiyaçları bir an önce karşılanmalı. TOKİ'nin yükümlendiği bir takım zorunluluklar var. Onlar yapmadığı için biz yapmak durumunda kaldık. Elimizden gelen, gücümüzün yettiği ölçüde yaptık” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.