Beylikovalılara Cumhurbaşkanının selamını getirdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, göreve atanmasının ardından ilk ilçe ziyaretini Beylikova'ya gerçekleştirdi.

Beylikovalılara Cumhurbaşkanının selamını getirdi
30 Temmuz 2017 Pazar 12:09

Beylikovalı hemşerileriyle belediyenin çok amaçlı salonunda bir araya gelen Karacan "Öncelikle Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sizlere selamını getirdim. Sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum çünkü biz enerjimizi vatandaşlarımızın güler yüzünden, dualarından alıyoruz. Bu kutlu yolda Beylikovalı hemşerilerimin desteklerini her zaman hissettim, ben de onların her zaman yanlarında oldum” dedi.  
Konuşmaların ardından Kaymakam Enver Hakan Zengince, Belediye Başkanı Özkan Alp ve belediye meclis üyelerini makamında ziyaret eden Karacan ilçede yapılan ve yapılacak faaliyetler hakkında bilgi aldı.
Genel Başkan Yardımcısı Karacan, ilçe programını esnafın ve kahvelerdeki vatandaşların taleplerini dinleyerek sonlandırdı.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.