BELEDİYEYE DEVREDİLEN BİNANIN, NERESİ ENGELLENİYOR?

Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, Sazova’da bulunan ve ödenek yetersizliği nedeniyle bitirilemeyen Kültür Merkezi konusunda açıklamalarda bulundu.

BELEDİYEYE DEVREDİLEN BİNANIN, NERESİ ENGELLENİYOR?
16 Ekim 2017 Pazartesi 13:38

Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, Sazova’da devlet tarafından Tepebaşı Belediyesine devredilen Kültür Merkezinin, engelleme sonucunda yapılamadığını ifade eden Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın gerçekleri saptırdığını söyledi.   

Başkan Ataç’a sorular yönelten Kaynarca şöyle konuştu: “’Hat Boyu belediyeye devredilmediği için bakımını yapmıyorum.’ diye açıkça söyleyen Tepebaşı Belediye Başkanı, belediyeye devri yapılmış olan Sazova Kültür Merkezi için, neden yeni bahaneler üretmektedir? 11 Milyon TL faize bütçe ayıran, Kültür Belediyeciliği yaptığını iddia eden Sayın Başkan, 9 yıl boyunca toplamda 1,5 milyar TL olan belediye bütçesinden, neden buraya hiç ödenek ayırmamıştır? Kenar mahallelerdeki sorunları, bazen Büyükşehir Belediyesi’ne ve bazen de Ak Partiye atarak, engellenme edebiyatı ile, işin içinden sıyrılmaya devam edecek mi?”

“Biz bütçenin nerelere kullanıldığını biliyoruz.” diyen Kaynarca,  yüzde 80’i bitmiş olarak devredildiği halde, kendi dönemlerinde, küçük bir tadilatın dışında, hiçbir ilave yapılmayan, tamamlanmayıp, bitirilemeyen ve çürümeye terk edilen bu millet malının vebali, kendi omuzlarında olduğunu söyledi. Kaynarca, “Her fırsatta eleştirdiği Ak Parti hükümetinin destekleri ile belediye ayakta durmaktadır. Eskişehirlilik, kıymetli hemşehrilerimize işin doğrusunu Eskişehir’i önceleyerek, siyaset gözetmeden, anlatmak demektir. Sayın başkan kendi acizliklerini, başkalarına atarak bu işten sıyrılamaz.” açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.