BBP 'evet- hayır'ı tartışıyor

Büyük Birlik Partisi başkanı il başkanları toplantısı öncesi açıklama yaptı. Başkan Destici, "Referandum kararını istişareler sonucu açıklayacağız" dedi.

BBP 'evet- hayır'ı tartışıyor
19 Şubat 2017 Pazar 18:11

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin genel merkez binasında il başkanları toplantısı öncesi, ülke ve dünya gündemini değerlendirdi. Referandum süreci ile ilgili açıklamalarda bulunan Destici, “Büyük Birlik Partisi dışında bütün partiler Anayasa Referandumu ile ilgili taraflarını ve kararlarını açıkladılar. Biz ısrarla istişareler sonucu kararımızı açıklayacağız” dedi. Partisinin talimat alarak, karar vermediğini vurgulayan BBP lideri Destici, “Büyük Birlik Partisi tek adam partisi değildir. Lider sultasının olmadığı partidir. Büyük Birlik Partisi bir yerlerden talimat alarak karar vermez. Kararını kendi kurullarıyla ve dava arkadaşlarıyla birlikte verir. Geçmiş dönemlerde, süreçlerde olduğu gibi Türk Siyasetine bir ders verir gibi bu süreci tamamlayacağız. Ortak akıl ile karar vereceğiz. İnce eleyip sık dokumakla mükellefiz” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.