BBP BAYRAM KUTLARKEN İKTİDARA YÜKLENDİ

Büyük Birlik Partisi İl Binasında açıklamalarda bulunan Başkan Hamdi Salim Uzunoğlu, şehitler nedeniyle vicdanların yaralı olduğunu belirtirken, 1 Kasım seçimlerinde verilen bayram ikramiyesi sözünü hatırlatarak iktidarı eleştirdi.

BBP BAYRAM KUTLARKEN İKTİDARA YÜKLENDİ
23 Haziran 2017 Cuma 12:12

Çözüm süreci çözüm olmadı
Başkan Uzunoğlu, Bitlis’te şehit olan iki askeri hatırlatarak çözüm süreci üzerinden iktidara yüklendi. Uzunoğlu, “Bu bayramı da maalesef buruk, vicdanımız yaralı, gönüllerimiz kan ağlayarak yaşayacağız. Bitlis’in Tatvan ilçesinde yapılan operasyon sonrasında 3 askerimizin yaralanması ve daha sonra 2 askerimizin tüm müdahalelere rağmen şehit olması bu üzüntümüzün ana kaynağıdır. Bu vahim olaylar gösteriyor ki, çözüm süreci çözüm olmamış bu işin mimarı olanları ağır bir vebal altına almıştır. Büyük Birlik Partisi’nin önerilerin ne kadar haklı olduğu ortaya çıkmıştır” dedi.  
 
Vatandaş mağdur
1 Kasım seçimlerinde sözü verilen bayram ikramiyesi üzerinden de iktidarı eleştiren Uzunoğlu “1 Kasım seçimlerinde emekli ve memura verdikleri bayram ikramiyesi sözünü yerine getirmediklerinden dolayı mağdur olan vatandaşlarımızın sıkıntılarını biliyoruz. Buna rağmen bayramlarını kutluyor gelecek bayrama ikramiyeli bir şekilde girmelerini temenni ediyoruz” diye konuştu.  
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.