BAŞKANLARDAN ESKİŞEHİRLİLERE TEŞEKKÜR

Merkezde Büyükşehir, Odunpazarı ve Tepebaşı’nda önde görünen CHP’nin belediye başkan adayları Köprübaşı’nda balkon konuşması yaparak Eskişehirlilere teşekkür etti.

BAŞKANLARDAN ESKİŞEHİRLİLERE TEŞEKKÜR
01 Nisan 2019 Pazartesi 00:10

Eskişehir’de sandıkların yüzde 85’i açıldı. Resmi olmayan rakamlara göre CHP’nin Büyükşehir adayı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkan adayı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkan adayı Ahmet Ataç seçimi önde götürüyor.

Büyükerşen, Ataç ve Kurt, Köprübaşı’nda vatandaşlara seslendi.

“Beni ve arkadaşlarımı yanıltmadınız”

Büyükerşen: “Yakın zamana kadar Ankara’nın balkonu vardı şimdide Eskişehir’in balkonu var. Atatürkçü, laik, parlamenter sistemin hasretle savunucu Eskişehirliler, sizlere bu seçimlerde gösterdiğiniz demokratik anlayıştan dolayı binlerce defa teşekkür ediyorum. Beni ve arkadaşlarımı yanıltmadınız. Ben ve arkadaşlarım sizlere ve seçime katılan diğer partilere Milliyetçi Hareket Partililere, İYİ Partililere, AK Partililere, Saadet Partililere ve diğer seçime katılan bütün partilere saygılarımızı sunuyoruz. Kazasız, belasız bir seçim dönemi geçirdiğimiz için teşekkür ediyoruz. Bana ve arkadaşlarıma rakip olarak çıkan diğer partilerin adaylarına da uygarca bir seçim geçirdiğimiz için teşekkür ediyorum. Bundan sonra rozete bakmasızın bu şehirde yaşayan herkese bir hizmetkar olarak görevimizi yapmaya devam edeceğiz. Demokrasiye hep sahip çıkın, Atatürk ilkelerinden asla vazgeçmeyin. Ve inanıyorum ki yakın zamanda yapılacak bir referandumda yeniden parlamenter sisteme dönmek için oylarınızı kullanacaksınız bundan eminim. Alnı ak başı dik olarak ülkeye örnek olan bir şehrin fertleri olarak yaşamaya devam edeceksiniz. Bize güç ve kudret verdiniz sağ olun.

“Bu şehir halkın iktidarıdır”

Ataç: Bu şehir halkın iktidarıdır. Yolumuz Atatürk’ün yoludur. Sizleri çok seviyorum. Yolumuz açık olsun.

“Sizleri seviyorum”

Kurt,  kendisini dinleyen vatandaşlara teşekkürlerini sunarak “sizleri seviyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.