Başkan Ataç parti ziyaretlerine devam ediyor

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, siyasi parti ziyaretlerine devam ediyor. Ataç, Demokrat Parti ziyaretinin ardından Vatan Partisi, Saadet Partisi ve Demokratik Sol Parti İl Başkanlıklarına ziyarette bulundu.

Başkan Ataç parti ziyaretlerine devam ediyor
02 Haziran 2017 Cuma 15:50


Siyasi parti temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Ataç, referandum sürecinin ardından Vatan Partisi, Saadet Partisi ve Demokratik Sol Parti temsilcileri ile görüş alışverişinde bulundu. Vatan Partisi İl Başkanı Raif Eşkinat, Saadet Partisi İl Başkanı Fesih Bingöl ve DSP Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova ile bir araya gelen Başkan Ataç, Eskişehir ve ülke meseleleri hakkında görüşmeler gerçekleştirdi.

Başkan Ataç, parti temsilcilerine referandum sürecinde gösterdikleri gayretlerden ötürü teşekkür ederek, “Bundan sonra da birlik ve beraberliğimiz çok önemli. Yerel yönetimlerin, siyasi partiler ile iletişim halinde olması da önemli. Bundan sonraki süreçlerde Eskişehir’de birlik ve beraberlik çerçevesinde diyaloğumuz devam edecek” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren başkanlar da her zaman birlik ve beraberlik içinde olacaklarını belirterek, meselenin kişi ya da parti değil memleket meselesi olduğunu ifade etti.
Başkan Ataç daha sonra, Tepebaşı Belediyesinin çalışma ve projeleri hakkında parti temsilcilerine bilgiler aktardı. Ataç, “Proje ve çalışmalarımız tüm vatandaşlarımıza yöneliktir. İstiyoruz ki tüm vatandaşlar bu hizmetlerden faydalansın. Türkiye’ye örnek olan proje ve hizmetlerimizle, Tepebaşı’nda siyasi parti ayırt etmeksizin hep birlikte huzur içinde yaşayacağız. Ben Tepebaşında görev yapmaktan gurur duyuyorum. Bu şehirde beraber yaşıyoruz. Tepebaşı’nda herkesin başkanı olmak benim için gurur verici” şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.