BAKAN VARANK: ESKİŞEHİR’İN ÖNÜNDE TARİHİ BİR FIRSAT VAR

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bugün Eskişehir’e geldi. Mahmudiye’de özel bir şirket tarafından kurulan Serakent'in tanıtımına katılan Varank, 31 Mart seçimlerine dikkat çekti, destek istedi.

BAKAN VARANK: ESKİŞEHİR’İN ÖNÜNDE TARİHİ BİR FIRSAT VAR
05 Mart 2019 Salı 13:50

Eskişehir'i yatırımların merkezi yapmak istediklerini belirten Varank, 17 yıldır hiçbir ayrım gözetmeksizin bu ile hizmetlerin en güzellerini kazandırmanın gayreti içinde olduklarına dikkati çekti. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Eskişehir'e yaptıkları yatırım miktarının 21 milyar lirayı geçtiğini kaydederek, "Eskişehir'in potansiyeli çok büyük. Türkiye gelişirken, maalesef Eskişehir yerelde hak ettiği gelişimi gösteremedi. Bunun da nedeni yerel yönetimdeki şanssızlığı. Şimdi 31 Mart'ta Eskişehir’in önünde tarihi bir fırsat var. Bu fırsatı Eskişehirli kardeşlerimin sahiplendiğini ben görebiliyorum. Burhan Sakallı Bey'i hepiniz Odunpazarı belediye başkanlığı döneminden tanıyorsunuz. Eskişehir'e katmak istediği çok şeyler var. İnşallah Eskişehir'de genel ve yerelin uyumunu yakaladığımız anda, Eskişehir şu 20 yılın kayıplarını hızla kapatacak." diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nuran - 5 yıl önce
Gören göz kılavuz istemez.Eskişehir'i Eskişehir yapan Yılmaz Hocadır.Hiç olmazda yapılanları takdir edin.takdir etmek erdemdir.